Στην κορυφή των σκόρερ ο Διαμαντόπουλος

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δεν σκοράρει, πλέον, μόνο εκτός έδρας. Ο 27χρονος επιθετικός, ο οποίος μέχρι και πριν το παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου είχε πετύχει πέντε γκολ μακριά από το Βόλο (ένα με Πιερικό, Λαμία, Φωκικό και δύο με Αιγινιακό), βρήκε δίχτυα και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Γαζώρου, πετυχαίνοντας δύο…

…τέρματα, φτάνοντας τα επτά συνολικά, φιγουράροντας την πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ του Βορείου ομίλου της Football League.
Ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε ως δεύτερη λύση στην επίθεση, μετά τον Νιάζι Κούτσι, έχει δύο περισσότερα γκολ από τους Γκούρμα (Λαμία), Πινδώνη (Λάρισα) και Λουκίνα (Ηρακλή) που ακολουθούν. Δείχνει πως αποτελεί μια σταθερή αξία στην επίθεση του Ολυμπιακού, η οποία γίνεται ακόμη πιο ισχυρή με την απόκτηση του Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Οι «ερυθρόλευκοι» επιθετικά δείχνουν πλέον, πιο ισχυροί και αυτό θα φανεί, πιστεύουμε, στα παιχνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ΕΑΚ την προσεχή Δευτέρα 19/1.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις