Δέχεται με ευκολία γκολ στο Βόλο

Πέντε παιχνίδια έχει δώσει φέτος ο Ολυμπιακός στο Βόλο για το πρωτάθλημα της Football League και μόνο στο ντέρμπι με τη Λάρισα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους, κερδίζοντας με 2-0. Μάλιστα, κόντρα στην ΑΕΛ ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχθεί φέτος κανένα γκολ σε τρία παιχνίδια (δύο για το Κύπελλο και ένα για το πρωτάθλημα).
Το βολιώτικο συγκρότημα…

…έχει δεχθεί δύο γκολ στο Βόλο από τη Ζάκυνθο, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Εθνικό Γαζώρου, καθώς και τρία τέρματα από τον Τύρναβο. Αποτέλεσμα να χάσει τα δύο ματς (με Ζάκυνθο και Τύρναβο) και μαζί πολύτιμους βαθμούς.
Κι όπως τόνισε και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να κάνει έδρα το ΕΑΚ, αν θέλει να έχει υψηλούς στόχους. Η βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας είναι επιβεβλημένη, με την τεχνική ηγεσία να δουλεύει και στον τομέα αυτό: «Μέχρι να γίνουμε αυτοί που θέλουμε, θα έχουμε κάποιες στιγμές προβλήματα. Η αμυντική λειτουργία βελτιώνεται, τα παιδιά τρέχουν και βλέπω σημάδια βελτίωσης στο παιχνίδι μας» τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.
Αξίζει να αναφέρουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει να επιδείξει την καλύτερη επίθεση του Βορείου ομίλου με 16 γκολ, ενώ παράλληλα διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα πίσω από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 15 γκολ παθητικό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις