Ιντζίδης: Ν’ ανεβάσουμε τον Ολυμπιακό στη Σούπερ Λιγκ

Ο Χρήστος Ιντζίδης αν και νεαρός σε ηλικία, 22 ετών, έχει παραστάσεις από παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ, του Πλατανιά και του Λεβαδειακού. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου και φιλοδοξεί να βοηθήσει και αυτός την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.
Ο Χρήστος…

…Ιντζίδης με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τονίζει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βόλου: «Το σκεπτικό μου φεύγοντας από την Κύπρο ήταν να αγωνιστώ σε μια ομάδα που θα έχει υψηλούς στόχους. Μίλησα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έδειξαν πως με ήθελαν στην ομάδα, παίρνοντάς με συνεχώς τηλέφωνο.
Είδα, επίσης, ότι η ομάδα ενισχύεται με παίκτες αξιόλογους, επιπέδου Σούπερ Λιγκ, δεν το πολυσκέφτηκα και είπα το «ναι». Η ομάδα θα επιδιώξει να μπει στα πλέι οφ και να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και αυτό ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να έρθω στην ομάδα».
Για το αν υπολείπεται αγωνιστικού ρυθμού, καθώς φέτος δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του: «Πιστεύω πως είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να παίξω από το επόμενο παιχνίδι με την Καρδίτσα. Από σήμερα Τετάρτη ξεκινώ προπονήσεις και είμαι στη διάθεση του προπονητή. Γνωρίζω αρκετούς από τους νέους μου συμπαίκτες, με τον Τριανταφυλλάκο είχαμε τεθεί πέρυσι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ έχω παίξει αντίπαλος και με τον προπονητή κ. Ελευθερόπουλο, όταν εκείνος αγωνιζόταν ως τερματοφύλακας στον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις