Συσπειρώνεται ο κόσμος γύρω από τη Νίκη

Μεγάλη είναι, τις τελευταίες μέρες, η κινητοποίηση απλών φιλάθλων της Νίκης που προθυμοποιούνται να βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια ανασύνταξης και αναγέννησης του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας. Φίλοι του συλλόγου που τον τελευταίο καιρό είχαν απομακρυνθεί από την αγαπημένη τους ομάδα για πολλούς λόγους, εκφράζουν έμπρακτη επιθυμία να σταθούν δίπλα σ’ αυτούς που θα αναλάβουν το φορτίο να ξαναχτίσουν σε γερά θεμέλια το νέο οικοδόμημα της ποδοσφαιρικής Νίκης Βόλου.

Καθημερινά στον Ερασιτέχνη εγγράφονται νέα μέλη και στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου αναμένεται να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή. Το κάλεσμα του Προέδρου του μητρικού σωματείου φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση αν και ο στόχος που έχει θέσει ο κ. Ξάνθης, των 2.000 μελών, προς το παρόν απέχει αρκετά.

Το νέο εγχείρημα θα στηριχθεί σε Νικιώτικα χέρια και όσο το δυνατόν περισσότερο στην ανταπόκριση του κόσμου, έτσι ώστε, όσο είναι εφικτό, ο σύλλογος να αποφύγει νέες περιπέτειες από ταξίδια στο άγνωστο.

Η Γ’ Εθνική, εφόσον είναι η κατηγορία που θα αγωνιστεί η Νίκη, μπορεί να θεωρείται ερασιτεχνική όμως το μπάτζετ μίας ομάδας που θέλει να σταθεί με αξιοπρέπεια σ’ αυτή, αντιστοιχεί σ’ ένα αρκετά μεγάλο ποσό. Πόσο μάλλον για μία ομάδα που θα θελήσει να κάνει πρωταθλητισμό.

Το δεύτερο που θα πρέπει να ξεκαθαρίσει πριν αρχίσει ο σχεδιασμός της νέας ομάδας και η κατηγορία που θα αγωνιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου έχει να κάνει με την εκκαθάριση της ΠΑΕ. Κανείς στο κυανόλευκο στρατόπεδο δεν θέλει ούτε καν να σκεφτεί το ενδεχόμενο η Νίκη να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες πριν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, που αυτόματα θα σημάνει και την αναβίωση όλων των χρεών.

Το έργο της νεοσύστατης Επιτροπής Ποδοσφαίρου του συλλόγου μόνο εύκολο δεν είναι, όμως θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα έχει την αμέριστη συμπαράσταση όλων των φίλων της Νίκης Βόλου ώστε την επόμενη αγωνιστική σεζόν οι καρποί αυτής της προσπάθειας να κάνουν την εμφάνισή τους στους αγωνιστικούς χώρους.

Γιώργος Αποστολακόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις