“Πολυβόλο” η Σκιάθος κέρδισε 6-1 την Ιωλκό

Νέο τρίποντο για την Σκιάθο αφού κέρδισε την Ιωλκό 6-1 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής με την γηπεδούχο ομάδα να παρατάσσεται με αρκετές ελείψεις.
Οι παίκτες της Σκιάθου έδειξαν την υπεροχή τους μέσα στο γήπεδο, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και πέντε στο δεύτερο.
Το 1-0 έκανε…

…ο Ντερβίσι στο 10΄ με σουτ από το ύψος της περιοχής διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 46΄ο Ν. Μιαρίτης έγραψε το 2-0. Στο 51΄ ο Ντερβίσι με σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 3-0. Το 4-0 πέτυχε ο Ζάνης στο 71΄με σουτ από το κέντρο του γηπέδου. Στο 79΄ ο Ντερβίσι σημείωσε χα-τρικ, πετυχαίνοντας το τρίτο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 5-0.
Στο 86΄ο Ρουμπάτης μείωσε το σκορ σε 5-1 για την Ιωλκό, με την Σκιάθο να απαντά με τον Καλλιακούδα, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Αξίζει να σημειωθεί πως από το 83΄ η Ιωλκός αγωνίζονταν με δέκα παίκτες, αφού ο Τσάμης πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού και ενώ ο κ. Τσιαντάκης είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές.

ΙΩΛΚΟΣ(Τσιαντάκης): Πρωτούλης, Τόντα, Μαυρομάτης (46΄Κούτσικος), Λούμπαρδος, Στρούγγης (57΄Τσιμπανάκος), Συμεωνίδης, Τσάμης, Καζδαρίδης, Βέρμπης, Ρουμπάτης, Κοντορίζος
ΣΚΙΑΘΟΣ(Καλλιακούδας): Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Κουτσογιάννης (46΄Κανταράκιας), Καμπουρέλης, Γκίνης, Καλλιακούδας, Ν. Μιαρίτης (67΄Ζάνης), Γκάγκας, Σκέμπι, Ντερβίσι, Τσάγγαρης (59΄Φερετζέλης)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις