Ισόπαλος 1-1 ο Διαγόρας με τον Αίαντα

Δύσκολα χάνει ο Διαγόρας στην έδρα του και το απέδειξε αυτό και σήμερα αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον δεύτερο στην βαθμολογική κατάταξη Αίαντα Σούρπης. Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και από τις δύο ομάδες χωρίς να φτάνει κάποια στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Για τους γηπεδούχους…

…ο Καπούλας στο 4΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία, αφού βρέθηκε τετ-α-τε με τον πορτιέρο του Αίαντα και έστειλε την μπάλα επάνω του. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν φάουλ που εκτέλεσε ο Κωστούλας εκτός περιοχής κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Αράπη.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 55΄ ο Γιώργης άνοιξε το σκορ, αφού με ψηλοκρεμαστό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 70΄, όταν ο Κωστούλας εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Αράπη, κάνοντας το τελικό 1-1.
Άλλες καλές φάσεις για τους γηπεδούχους ήταν στο 80΄, όπου ο Κάρρος αστόχησε σε τετ-α-τετ , ενώ στο 85΄οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Κάρου στην περιοχή.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Βαγγόπουλος): Αράπης, Πρασάς, Γαλογαύρος, Γαλιούρας, Κουντουρής, Καραντζιώλης, Καραμανλής, Γιώργης, Καπούλας, Καμπέρης(80΄Χαλιμούρδας), Κάρρος (88΄Αγριοτσόπανος)
ΑΙΑΣ(Κατσιαμπέκης): Λαγός, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Κοντοβάς, Νικογιάννης, Κοντογιωργάκης, Γουλιαράς (85΄Μπούρας), Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις