Νέα ισοπαλία για ΑΕ Διμηνίου, 0-0 με Άρη

Δεύτερη ισοπαλία για την Α.Ε. Διμηνίου, η οποία δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ απέναντι στον Άρη Μελισσατίκων, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 0-0 και με τους φιλοξενούμενους να παραπονιούνται για την διαιτησία. Στο πρώτο ημίχρονο ο Νούσιας έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ σε…

…τετ-α-τετ με τον Κουρίτα, ενώ σουτ του Σαμαρά πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο στο 48΄και στο 75΄ Τσουκάλης και Αξιώτης ανατράπηκαν στην περιοχή, με τους παίκτες του Διμηνίου να ζητούν πέναλτι και με το διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον πρώτο για θέατρο. Στο 76΄ο Τσουκάλης με σουτ εκτός της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός ακύρωσε το γκολ, ως οφσάιντ, θεωρώντας πως παίκτης του Διμηνίου που βρισκόταν σε αντικανονική θέση επηρέασε τη φάση.
Οι γηπεδούχοι είχαν πολύ καλή φάση στις καθυστερήσεις του δεύτερου ημιχρόνου με τους Μπαρμπούτα και Γκατζούνα, με τον πρώτο να σουτάρει μέσα από την περιοχή και να αποκρούσει ο Κοντογιάννης, ενώ ο δεύτερος στην επαναφορά πλάσαρε για να διώξει πάνω από τη γραμμή του τέρματος αμυντικός των γηπεδούχων. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Άρης παρατάχθηκε με πολλές ελλείψεις.
ΔΙΜΗΝΙ (Παπαστεργίου): Κοντογιάννης, Ζάγκας (70΄Ανατολής), Βητόπουλος, Μωράλες, Αναστασίου, Μαυρίδης, Φαρασόπουλος (70΄Αποστολίδης), Τανάγιας, Σαμαράς (65΄Αξιώτης), Νούσιας, Τσουκάλης
ΑΡΗΣ ΜΕΛ. (Βλαχόπουλος): Κουρίτας, Καρακάσης, Ίμπρα (46΄Παλάντζας), Μαγιόγλου, Γεώργούλας, Καψιώτης, Τσουκαλάς(70΄Ρούσης), Γκατζούνας, Τσελεπής, Μπαρμπούτας, Κριδέλης (46΄Τσίρος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις