Κάνει μήνυση σε αντίζηλό της η Αντονέλα του Μέσι (vid & pics)

Η γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούζο αναμένεται να κάνει μήνυση στο μοντέλο του Playboy, Ρόσιο Μαρένγκο καθώς… διατυμπανίζει πως είχε προσκληθεί από τον Λιονέλ Μέσι σε πάρτι.

Ένα από τα καλά και… ταυτόχρονα άσχημα για τους ποδοσφαιριστές είναι πως έχουν ιδιαίτερο σουξέ στις γυναίκες. Ωστόσο, όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος, αυτό μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσει.

Rocío-Marengo-Feet-541532

Όπως για παράδειγμα στον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός αστέρας από αρκετά μικρή ηλικία είναι σε σχέση με την Αντονέλ Ροκούζο με την οποία τα τελευταία χρόνια είναι παντρεμένοι.

marengo05

Πρόσφατα όμως, η σχέση τους πέρασε κρίση, καθώς το μοντέλο από την Αργεντινή, Ρόσιο Μαρένγκο υποστήριξε πως είχε δεχτεί πρόσκληση από τον Μέσι για να τον ακολουθήσει σε ένα πάρτι.

1918255

«Μπορώ να σας πω πως αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν ενδιαφερθεί για εμένα. Ένας από αυτούς φοράει το νούμερο 10. Έπαιζε αρκετά εκτός του γάμου του. Έχω αρκετές ιστορίες με ποδοσφαιριστές που έχουν απιστήσει. Δεν λέω για τον Τέβεζ, αλλά για έναν άλλον ποδοσφαιριστή της Εθνικής ομάδας.

1918260  413

Ο Μέσι; Αυτός από το… πουθενά με είχε καλέσει σε ένα πάρτι. Μου είπε ‘Μωρό μου, θα έρθεις στην Ευρώπη για ένα πάρτι’, αλλά ποτέ δεν μου έδωσε ημερομηνία και έτσι δεν πήγα. Όσο πιο πολύ τους αγνοείς, τόσο περισσότερο κολλάνε και σου μιλάνε», είπε η ίδια.

1790300

Όλα αυτά, όμως φαίνεται πως φέρνουν μπελάδες για την 34χρονη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η Αντονέλα Ροκούζο την έχει απειλήσει πως θα της κάνει μήνυση για τα ψέματα που δηλώνει δημόσια.

0010883600

Αυτή, δεν είναι η πρώτη φορά που ο Λιονέλ Μέσι εμπλέκεται σε ερωτικά σκάνδαλα. Στο παρελθόν, περιοδικό της Αργεντινής είχε… μοντάρει φωτογραφίες του, αναφέροντας πως ήταν σε στριπτιζάδικο.

 

onsports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις