Τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή στον Σκόρδα

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο Λάμπρος Σκόρδας μετά από μηνύσεις των κ.κ. Γρόλλιου, Τικπασάνογλου, Παπαδόπουλου.

Συγκεκριμένα σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση τριών παραγόντων του Άρη που είχαν καταθέσει μήνυση κατά του Λάμπρου Σκόρδα για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του allaboutaris.com: «Μία ακόμα δικαστική διαμάχη πρώην παραγόντων του Άρη έφτασε στις δικαστικές αίθουσες. Σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση τριών παραγόντων του Άρη που είχαν καταθέσει μήνυση κατά του κ. Σκόρδα για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Αιτία η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο κ. Σκόρδας κατά 25 ατόμων μελών διοικήσεων ΠΑΕ και ΚΜΑ. Τρεις εξ αυτών κινήθηκαν μαζί νομικά κατά του κ. Σκόρδα και σήμερα δικαιώθηκαν. Οι κ.κ. Χρ. Γρόλλιος, Κώστας Τικπασάνογλου και Λάζαρος Παπαδόπουλος κέρδισαν σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο απέναντι στον κ. Σκόρδα. Ο τελευταίος καταδικάστηκε σε 3ετή φυλάκιση (κατά συγχώνευση ποινών) με αναστολή με τον εισαγγελέα να προσθέτει και την ψευδορκία στις καταγγελίες των εναγόντων.

Η δικαιοσύνη αποφάνθηκε για μία ακόμα φορά για υποθέσεις, που φυσικά είχαν κάνει άνω-κάτω τον σύλλογο και είχαν δημιουργήσει μία τεράστια εμφύλια διαμάχη με τα γνωστά αποτελέσματα, με τον κόσμο φυσικά να μην ξέρει ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.

Ίσως πλέον να έχει αντιληφθεί 100% τι συνέβαινε από τις αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης. Εκεί όπου μετράνε οι πραγματικές αποδείξεις και τα στοιχεία που βασίζονται στα γεγονότα και όχι ότι λέει ο καθένας σε ραδιόφωνα ή καφενεία.

Ο κ. Σκόρδας έχει φυσικά το δικαίωμα να καταθέσει έφεση, αλλά σύντομα έχει να αντιμετωπίσει και τις υπόλοιπες παρόμοιες μηνύσεις από τους υπόλοιπους των 25 ατόμων (μέσα στο 2017 έχουν προσδιοριστεί οι δίκες)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις