Θέλει να ξεσπάσει στον Εθνικό Φιλ. ο Ολυμπιακός Β. (pregame)

Με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο, με τον Ολυμπιακό Βόλου να υποδέχεται τον Εθνικό Φιλιππιάδας στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό.

Τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη είναι πολλές για μια ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που προβάλει ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στη Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να νικήσουν από το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τους Μαύρους Αετούς στο Πανθεσσαλικό, όταν και είχαν επικρατήσει με 3-0.
Τότε, ήταν μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, τώρα, τρεις αγωνιστικές μετά, υποχώρησαν στην3η θέση της κατάταξης, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Διαγόρα Σεβαστής και τρεις από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας.
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ήρθαν τα πάνω κάτω για τον Ολυμπιακό και πλέον η ομάδα κυνηγά τους αντιπάλους της, για να τους «πιάσει» και να τους ξεπεράσει στη βαθμολογία.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει από την αρχή να μπουν δυνατά στο ματς, να πιέσουν τον αντίπαλο, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ. Θα είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να σκοράρει νωρίς, προκειμένου η ομάδα να παίξει πιο ελεύθερα, απαλλαγμένη από το άγχος, προσφέροντας και θέαμα στους φιλάθλους της.
Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Ο Κώστας Οικονόμου εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και τέθηκε και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο έμπειρος μέσος, μαζί με τον Ηλία Σταύρου θα είναι οι δύο παίκτες στον άξονα. Στην άμυνα το νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα θα είναι ο Παναγιώτης Ζώνας. Ο έμπειρος αμυντικός έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Νίκη, παίζοντας στα τελευταία λεπτά, ωστόσο, ήρθε η ώρα ο Ζώνας να αγωνιστεί στο αρχικό σχήμα. Παρτενέρ του στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Γιάννης Κωστόπουλος. Οι δύο ακραίοι οπισθοφύλακες θα είναι οι Βαγγέλης Στουρνάρας (δεξιά) και Βασίλης Ιωαννίδης (αριστερά).
Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σάκης Κατσούλης. Μεσοεπιθετικά θα παίξουν οι Γιάννης Δωματάς και Αλέξανδρος Αναστασίου, ο Φελίπε Ντα Κόστα θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο (ως επιτελικός μέσος), ενώ ο Κώστας Φλίγκος θα ηγηθεί της επίθεσης του Ολυμπιακού. Η 18αδα του αγώνα θα ανακοινωθεί λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Εκτός θα μείνουν οι τραυματίες Φαμπρίτσιο Πότσι και Γκουστάβο Μπρίτος, οι οποίοι θα επανέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας από τη νέα χρονιά.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας
Με όλα τα «βέλη στη φαρέτρα» ταξιδεύει στον Βόλο ο Εθνικός Φιλιππιάδας, για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Γιάννος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του μιας και δεν υπάρχουν προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών κι έτσι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Σωτήρης Μουτσάνας, με βοηθούς τους κ.κ. Δημήτρη Τίκα και Πέτρο Κανιούρα όλοι από την ΕΠΣ Καρδίτσας. Παρατηρητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο κ. Γρηγόρης Λέφας από την ΕΠΣ Πιερίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις