«Τρία στα τρία» για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Β. 62-37 την ΑΕΒ Διμηνίου (photos)

«Τρία στα τρία» για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίες επικράτησαν μετά από εξαιρετική εμφάνιση της ΑΕΒ Διμηνίου με 62-37 για το πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ. Οι «ερυθρόλευκες» μετά τις επιτυχίες επί της Νίκης και της Ανάληψης, σημείωσαν μία ακόμη νίκη, παίζοντας πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο η ομάδα…

…δέχθηκε 13 πόντους. Παράλληλα, επιθετικά βρήκε τον τρόπο να «φορτώσει» με πόντους το αντίπαλο καλάθι, σημειώνοντας 36 πόντους στο δεύτερο μισό του αγώνα, αποδίδοντας πολύ καλό μπάσκετ.
Η ομάδα του Διμηνίου ξεκίνησε καλά το παιχνίδι προηγήθηκε με 14-12 την πρώτη περίοδο, ήταν δύο πόντους πίσω στο ημίχρονο, ωστόσο, στη συνέχεια δεν είχε καλές επιλογές σε άμυνα και επίθεση, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα, που είναι η δεύτερη στο πρωτάθλημα (είχε χάσει και την προηγούμενη αγωνιστική από το B.C. Volos).
Η Μαρία Πόπιντσουκ ήταν η πρώτη σκόρερ από πλευράς Ολυμπιακού, σημειώνοντας 24 πόντους, ενώ 15 πόντους σημείωσε η Αρτεμισίου.
Από πλευράς ΑΕΒ Διμηνίου Η Γεωργούλα με 16 πόντους και η Μιχαηλίδου με 11 σήκωσαν το επιθετικό βάρος της ομάδας
Δεκάλεπτα: 12-14, 26-24, 45-35, 62-37
Διαιτητές: Τσάλας, Λατσινόγλου
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: (Παπαθανασίου, Σατραζέμη, Ράμμου) Ματσάγγου, Λιάκου 6, Στάμου 8, Κανελλοπούλου, Λιόλιου 4, Θέου, Παρασχάκη, Αρτεμισίου 15 (1), Ψήφου, Τσια, Αναστασιάδη 4, Τζανετοπούλου 1, Πόπιντσουκ 24.
ΑΕΒ ΔΙΜΗΝΙΟΥ (Λότφι), Βλιώρα, Χαρανά, Μακρή, Οικονόμου, Τσιτσόγλου, Κεοπούλου 6, Γεωργούλα 16, Μιχαηλίδου 11, Πασχιούδη, Μοδέα 6

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις