Εύκολα και απλά οι κορασίδες του B.C. Volos 71-37 την Ανάληψη (photos)

Άνετα και χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία η ομάδα κορασίδων του B.C. Volos συνέχισε την προέλασή της στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΘ, επικρατώντας με 71-37 της Ανάληψης. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για το B.C. Volos, που δείχνει και φέτος πως είναι το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον…

…όμιλο της Μαγνησίας.
Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού τα κορίτσια του B.C. Volos επέβαλαν τον ρυθμό τους και στην πρώτη περίοδο προηγήθηκαν 20-5. Τη διαφορά των 15 πόντων τη συντήρησαν στη δεύτερη περίοδο, με τον Γιάννη Καρακατσούνη να έχει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και τις νεαρότερες σε ηλικία παίκτριες (παγκορασίδες), οι οποίες πήραν αρκετό χρόνο συμμετοχής.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και παρότι η πρώτη σκόρερ της ομάδας, Σταματία Διαμαντοπούλου τραυματίστηκε (υπέστη διάστρεμμα), το B.C Volos συνέχισε να υπερέχει και στην τελευταία περίοδο έφτασε τη διαφορά στους 34 πόντους, παίρνοντας μια «καθαρή» και άνετη νίκη.
Η Σταματία Διαμαντοπούλου σημείωσε 25 πόντους, ενώ η Χαρά Ντελή πέτυχε 13, με τις νικήτριες, πάντως, να έχουν πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκόραραν οκτώ παίκτριες.
Δεκάλεπτα: 20-5, 40-15, 50-27, 71-37
Διαιτητές: Αβραμίδου, Αγαγιώτη.
B.C. VOLOS: Πατσαλή 2, Χούτα 8. Κοντομήτρου 9, Πλατανιώτη, Ντελή 13, Κωτούλα, Διαμαντοπούλου 25, Πλιακογιάννη, Δεμελή 4, Κωστοπούλου 6, Νιαώτη 4

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις