Γεωργιάδης: «Πάει πολύ να βρεθώ με οπαδούς κι όχι δημοσιογράφους»

Για τα όσα έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Football League, μίλησε ο τεχνικός των Τρικάλων Γιώργος Γεωργιάδης.

Παράλληλα ρωτήθηκε για το συμβάν που είχε γίνει πριν χρόνια με τον Νίκο Καράμπελα, ενώ αναφέρθηκε και στα προβλήματα της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5 FM»:

Για το ότι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέρετε για να πάτε στη συνέντευξη Τύπου στο Χαριλάου-το έκανα όταν ήμουν προπονητής στον ΠΑΟΚ-πρέπει να περάσεις όλο το γήπεδο, να ανέβεις τα σκαλιά, εκεί να βρίσκονται 50-60 αληταράδες, να σε προπηλακίσουν και να σε βρίσουν. Αρκετά άκουσα στο παιχνίδι, αρκετά αντικείμενα έφαγα και πάει πολύ να βρεθώ εκεί όταν θα βρεθώ με οπαδούς κι όχι δημοσιογράφους».

Για το παιχνίδι: «Θεωρώ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού αν εξαιρέσουμε ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο Άρης μετά το γκολ το δικό μας είχε την τύχη και την ικανότητα να βάλει δυο γκολ, εμείς ήμασταν καλύτεροι. Μας αδικεί ξεκάθαρα το αποτέλεσμα, αλλά και οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν αυτές που το καθόρισαν. Το πρώτο γκολ του Άρη είναι φάουλ, το δεύτερο είναι οφσάιντ και δε μας δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι. Σ΄ ένα ντέρμπι τέτοιο, σ΄ ένα καλό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο μέρος είναι κρίμα στο τέλος να μην πάρεις τίποτα. Εμείς έχουμε μείνει πίσω. Ο Άρης θεωρώ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της κατηγορίας, έχει το μεγαλύτερο ρόστερ, τον καλύτερο προπονητή, αλλά δε χρειάζεται τη διαιτησία για να ανέβει την κατηγορία. Δε γίνεται να έχει βοήθειες. Ας πάρει την άνοδο με το σπαθί του. Η ομάδα μας αν συνεχίσει έτσι θα βρει το δρόμο της και πολύ γρήγορα θα πλησιάσει τις πρώτες θέσεις. Στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο να μην ξεχνάτε και τον Αγροτικό Αστέρα που έχει μία πολύ καλή ομάδα».

Για τα προβλήματα της κατηγορίας: «Για όλες τις ομάδες είναι δύσκολα κι αυτές που έχουν ισχυρό πρόεδρο. Τα έσοδα είναι ελάχιστα και δεν ξέρω πόσες ομάδες θα τελειώσουν το πρωτάθλημα».

Για το περιστατικό με τον Καράμπελα: «Έχουν περάσει βέβαια πολλά χρόνια με το περιστατικό με τον Καράμπελα για να ακούσουν οι υγιείς οπαδοί του Άρη εκείνη η στιγμή ήταν η πιο δύσκολη στην καριέρα μου. Το χειρότερο βράδυ της ποδοσφαιρικής μου ιστορίας. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Ήταν άθελο το χτύπημα. Δόξα τω Θεό το παιδί κατάφερε να επανέλθει και να κάνει σημαντική καριέρα και συνεχίζει. Του έχω ζητήσει χιλιάδες φορές συγγνώμη και έχω κάνει κι άλλες ενέργειες που δε θέλω να το αναφέρω. Εγώ ποτέ δεν προκάλεσα καμία ομάδα. Απευθύνομαι μόνο στους υγιείς οπαδούς του Άρη που είναι πολλοί. Χθες τον είδα, του ξανά είπα συγγνώμη, ευτυχώς το παιδί έπαιξε πάλι ποδόσφαιρο. Κι εγώ στην καριέρα μου δέχτηκα πολλά χτυπήματα, δεν μπορείτε να φανταστείτε, αυτά όμως έχει το ποδόσφαιρο. Αρκεί να μην υπάρχει θέληση για να κάνεις κακό και εγώ στους παίκτες μου αυτό τους λέω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις