Στο 92′ ισοφαρίστηκαν 1-1 οι Νέοι του Ολυμπιακού Β. στα Ψαχνά

«Όρθιος» σε μια δύσκολη έδρα έμεινε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζοντας με τον Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας (το ματς έγινε στο γήπεδο της Μακρυκάπας) αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Football League.
Οι «ερυθρόλευκοι»…

…πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και στάθηκαν άτυχοι στο τέλος, όταν και δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 92′. Με την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών αγωνίστηκαν και αρκετοί επαγγελματίες, από τη στιγμή που η πρώτη ομάδα έχει ρεπό στο Νότιο όμιλο της Football League.
Συν τοις άλλοις, καθ’ οδόν για τα Ψαχνά ο Γαρυφάλλου ανέβασε πυρετό, έμεινε εκτός 18αδας, αλλάζοντας τα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, ήλεγξε το χώρο του κέντρου με τους Μπούσι, Γκίνη και Αλεξανδρή να βρίσκονται σε καλή μέρα, ενώ έφεραν σε αρκετές περιπτώσεις σε δύσκολη θέση τους γηπεδούχους με τους γρήγορους Αραπίτσα (δεξιά) και Μπάσαρι (αριστερά), οι οποίοι πλαγιοκοπούσαν την άμυνα του Ηρακλή.
Από θαυμάσια προσπάθεια του Μπάσαρι στο 16′ προήλθε το γκολ του Ηρακλή, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να περνά όποιον βρήκε μπροστά από τα αριστερά, έβγαλε μπαλιά στο ύψος του πέναλτι και εκεί ο Αλαμάνης, αφού έκανε το κοντρόλ, με πλασέ υπό πίεση έγραψε το 0-1.
Σε μία ακόμη περίπτωση ο Αλαμάνης βρέθηκε σε θέση βολής στο πρώτο μέρος, για να χαθεί η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, οι παίκτες του οποίοι έκλειναν πολύ καλά τους διαδρόμους και δεν επέτρεπαν στους παίκτες του Ηρακλή Ψαχνών να γίνονται απειλητικοί για το τέρμα του Ξανθά. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως η ομάδα δεν κινδύνεψε σοβαρά ούτε μία φορά στο πρώτο μέρος.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο, με στόχο να πετύχει ένα γκολ προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη. Σε δύο περιπτώσεις οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν κοντά στο 0-2. Στην πρώτη ο Αλαμάνης μέσα στην περιοχή καθυστέρησε να σουτάρει, για να διώξουν οι αμυντικοί, ενώ στη δεύτερη ο Γκίνης βρέθηκε σε θέση βολής, για να προλάβουν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί του Ηρακλή, διώχνοντας τον κίνδυνο από την περιοχή τους.
Επίσης, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καψιώτη ο Αλεξανδρής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ ο Ηρακλής από την πλευρά του είχε δύο σουτ τα οποία πέρασαν παράλληλα από την εστία του Ξανθά.
Στο 81′ μετά από ατομική προσπάθεια του Αλεξανδρή, η μπάλα έφτασε στον Παγώνη, ο οποίος ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από αντίπαλο αμυντικό, πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή.
Για να φτάσουμε στο 92′ όπου οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1. Σε γέμισμα απελπισίας από τα πλάγια, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε με δύναμη στο «παραθυράκι» του Ξανθά, στερώντας από τον Ολυμπιακό τους τρεις βαθμούς.
Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο, με τον Θωμά Μακρή να συγχαίρει τους παίκτες του μετά το τέλος του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός με την ισοπαλία αυτή παρέμεινε στην κορυφή του 4ου ομίλου με 18 βαθμούς, ενώ στη 2η θέση ακολουθεί η Λάρισα με 16. Τρίτος της κατάταξης είναι ο Ηρακλής Ψαχνών με 14 βαθμούς.
Την κίτρινη κάρτα του διαιτητή της αναμέτρησης αντίκρυσε ο Βλαχόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξανθάς, Βλαχόπουλος, Δημητριάδης, Χασιώτης, Καψιώτης, Γκίνης (79′ Παγώνης), Αραπίτσας (85′ Μπέικος), Μπούσι, Αλαμάνης (85′ Παπαϊωάννου), Αλεξανδρής, Μπάσαρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις