Ισόπαλος 0-0 ο Ρήγας με Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι του Ρήγα με την Α.Ε. Καραϊσκάκης, το οποίο διεξήχθη στο Βελεστίνο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη προσπάθησε για τη νίκη και κατάφερε απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου να πάρει έστω τον ένα βαθμό, ενώ θα…

…πρέπει να τονίσουμε πως η ομάδα της Άρτας πριν από το παιχνίδι με το Ρήγα προερχόταν από πέντε συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα.
Το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο 15′ η πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με σουτ του Παπανίκου εκτός περιοχής, αλλά ο Κεφαλάς χωρίς πρόβλημα μπλόκαρε τη μπάλα. Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η σειρά του Ρήγα να απειλήσει με ένα συρτό σουτ του Τσίπη, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραγκούνη. Η μεγάλη στιγμή για τον Α.Ε. Καραϊσκάκης ήρθε στο 23′ με τον Στάνσετιτς να πιάνει δυνατή κεφαλιά μέσα από την περιοχή και τον Κεφαλά να διώχνει σε κόρνερ, ενώ ακολούθησε η πολύ μεγάλη φάση από μεριάς Ρήγα Φεραίου στο 35′ όπου ο Τσίπης με πολύ καλή μπαλιά έβγαλε τον Αλεξίου μόνο του στην περιοχή, αλλά εκείνος σπατάλησε την ευκαιρία πλασάροντας άσχημα.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε λιγοστές καλές ευκαιρίες και την ίδια γεύση με το πρώτο, καθώς καμία ομάδα δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 55′ ο Καραγκούνης μπλόκαρε εύκολα την κεφαλιά του Ζενούνι, ενώ στο 80′ ο Βασιλίεβιτς με εξουδετερωμένο τον Κεφαλά πλάσαρε, αλλά η άμυνα του Ρήγα απομάκρυνε τη μπάλα.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Γούτσιος, Σπαθής, Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπης (83′ Κεμάλι), Μαλάκος (88′ Μπίκας), Ζενούνι, Μιχολίτσης (84′ Γουτούλης)
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Καραγκούνης, Παπανίκου, Παναγιώτου, Αβραμίδης, Σιμονιάν, Χούσος, Κυριάκης (62′ Γραβάνης), Βασιλίεβιτς (86′ Πέτσας), Στάνσετιτς (67′ Τσερεμές), Καβαλάρης, Γυφτοκώστας

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις