Η οικογένεια του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό “παρών” στην κοπή πίτας του Ερασιτέχνη (68 photos)

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου συγκεντρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό του ΕΑΚ και αφού πρώτα πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ επί του Αθηναϊκού για την Α1 κατηγορία, στη συνέχεια η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλων των τμημάτων που καλλιεργεί.
Στο γεμάτο…

…από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του Βόλου, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη βράβευσαν τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, αθλητές και αθλήτριες του τμήματος κολύμβησης για τις επιτυχίες τους και την Γιοβάνα Μπορτσέλη, η οποία διαπρέπει στην άρση βαρών σε πανελλήνιο επίπεδο.
Βραβεύτηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του ΕΒΟΛ κ. Νικήτας Πρίντζος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, ο κ. Γιάννης Σιούρας παλιός παράγοντας του Ολυμπιακού Βόλου και ο κ. Γιάννης Καραθανός παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών γενικός αρχηγός στο ανδρικό τμήμα μπάσκετ.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε κάλεσε τον κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης, όπως τόνισε, ο Ερασιτέχνης να αποκτήσει μέλη, που θα κάνουν πιο ισχυρό τον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό. Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος κ. Ελένη Παπαθανασίου.
Στη συνέχεια έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, κληρώθηκαν πλούσια δώρα για όλα τα τμήματα του συλλόγου, ενώ έγινε ολιγόλεπτη επίδειξη από αθλητές των τμημάτων του Ολυμπιακού (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τζούντο, πάλη).
Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε χορευτικό πρόγραμμα από τον σύλλογο αθλητικού κοινωνικού χορού Break a Move του κ. Κωνσταντίνου Πανοπουλου.
Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr πλούσιο φωτορεπορτάζ από την σημερινή εκδήλωση…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις