Θα κινηθούν νομικά κατά του Ανδρέα Πάτση;

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες ότι εντός των ημερών προετοιμάζεται μια κίνηση σε νομικό επίπεδο εναντίον του Ανδρέα Πάτση. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Θεσσαλία», αυτό θα γίνει από πολίτες του Βόλου με τους οποίους είχε συνάψει συμφωνίες η…

…ΠΑΕ Νίκη, οι οποίες δεν τηρήθηκαν.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων και επιχειρήσεων που είχαν συνάψει συμφωνίες ή διαφημίζονταν στους εντός έδρας αγώνες της Νίκης στη Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εν λόγω επιχειρηματίες υποστηρίζουν ότι είχαν δώσει τα χέρια με τον Ανδρέα Πάτση για όλη τη χρονιά, αλλά η διάλυση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ δεν επέτρεψε στην ομάδα να βγάλει την αγωνιστική σεζόν.
Επίσης λέγεται πως ενδέχεται να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση και απλοί φίλαθλοι, οι οποίοι είτε είχαν προπληρώσει εισιτήριο διαρκείας για όλη την περίοδο, αλλά η ομάδα αποχώρησε πριν την ώρα της από το πρωτάθλημα, είτε είχαν αγοράσει μετοχές της ΠΑΕ, οι οποίες όμως πλέον δεν έχουν καμία αξία, αφού η εταιρεία οδεύει προς διάλυση. Όσον αφορά την τελευταία περίπτωση, οι οπαδοί σκέφτονται να κινηθούν εναντίον της εταιρείας, η οποία εξέδιδε αποδείξεις για την αγορά των μετοχών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις