Διαγωνισμός για τις πιο Sexy μαζορέτες (video)

Ο EFES Euroleague Dance Challenge επέστρεψε. Ο διαγωνισμός θα επιβραβεύσει και θα αναδείξει την κορυφαία ομάδα μαζορετών της Εuroleague και το ποια θα είναι αυτή θα την καθορίσετε εσείς με τη ψήφο σας.
Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας efesdance.euroleague.net, όπου το κοινό θα είναι σε θέση να δει φωτογραφίες και βίντεο από τις μαζορέτες των Νεπτούνας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άλμπα Βερολίνου, Ούνικς Καζάν, Γκραν Κανάρια, Λιέτουβος Ρίτας, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάμπεργκ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Ρεάλ Μαδρίτης, Βέντσπιλς, Κράσνι Όκτιαμπρ, Ερυθρού Αστέρα, αλλά και της περσινής πρωταθλήτριας, Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η νικήτρια ομάδα μαζορετών θα χορεύει στο το Final-4 της Μαδρίτης, ενώ όσοι οπαδοί εγγραφούν με τους προσωπικούς τους λογαριασμούς από social media και μοιραστούν τη συμμετοχή τους θα μπουν αυτόματα στη κλήρωση για να κερδίσουν εισιτήρια διαρκείας για το Final-4, καθώς επίσης και 10 αυθεντικά ρολόγια Euroleague.

Η on-line ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί σε τρεις γύρους. Ο πρώτος γύρος ψηφοφορίας ξεκίνησε σήμερα 19 Ιανουαρίου στις 14:00 και κλείνει τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου στις 13:00.
*Για να πάρει το έπαθλο ο νικητής θα πρέπει να παρέχει την αποδοχή του εγγράφως, εντός των επόμενων 48 ωρών από τη στιγμή που θα ειδοποιηθεί ή ανακοινωθεί ότι κέρδισε.
Ο νικητής και ο/η σύντροφός του θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να έχουν νόμιμη άδεια και βίζα για να εισέλθουν στα ισπανικά εδάφη. Το βραβείο δεν καλύπτει τα έξοδα του ταξιδιού αι της διαμονής και ο νικητής θα πρέπει να ταξιδέψει μόνος του στο Final-4.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις