Αποκτά ταυτότητα ως ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Τεράστιο «τρίποντο» χαρακτήρισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναγέννησης Καρδίτσας και όντως η επιτυχία των «ερυθρολεύκων» έχει πολλές προεκτάσεις. Η ομάδα για πρώτη φορά από το ξεκίνημα της περιόδου βρίσκεται σε θέση πλέι οφ, έστω κι αν η Λάρισα έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Πέτυχε την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, δεύτερη..

…συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, καθώς είχε προηγηθεί και η νίκη στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο. Η ομάδα συνεχίζει να δείχνει ένα σαφώς καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, βγάζοντας στοιχεία που δουλεύουν οι παίκτες συστηματικά στις προπονήσεις.
Η άμυνα όπως και στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου πιέζει ψηλά, με την ανασταλτική λειτουργία να είναι διαφορετική, σε σχέση με την προ Ελευθερόπουλου εποχή.
Η ομάδα έχει αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Συν τοις άλλοις, αρχίζει και αξιοποιεί την έδρα, όπως οφείλουν να κάνουν οι ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν.
Η νίκη, πάντως, επί της Αναγέννησης δεν ήρθε εύκολα για τον Ολυμπιακό, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία πάλεψε για το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μέτρησε η ατομική ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού σε ορισμένες φάσεις, από τις οποίες προήλθαν τα δύο τέρματα, με τα οποία η ομάδα πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Για δεύτερη φορά φέτος εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν ανέπαφη την εστία τους, όπως και στο άλλο θεσσαλικό ντέρμπι με την ΑΕΛ, ενώ η ομάδα συνέχισε να σκοράρει, φτάνοντας τα 18 συνολικά τέρματα στο πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη επίθεση του Βορείου ομίλου. Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος βρήκε και πάλι δίχτυα, πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και έφτασε τα οκτώ στο πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ στον όμιλο).
Το ζητούμενο είναι η ισορροπία είπε ο Ελευθερόπουλος στις δηλώσεις του και αυτή η ομάδα αποκτά, πλέον, ταυτότητα. Γίνεται ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και αφήνει αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.
Η αντεπίθεση του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Υπάρχει μπροστά ένας ολόκληρος γύρος για να πετύχει η ομάδα αρχικά το στόχο το να μπει στα πλέι οφ και στη συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδο. Με δουλειά, ηρεμία και χωρίς κανείς να «πετά στα σύννεφα» ο Ολυμπιακός έχει όλες τις δυνατότητες ως ομάδα να τα καταφέρει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις