H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει το πρόγραμμα του φιλικού με την ΑΕΚ

H ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε το σημερινό πρόγραμμα του φιλικού με την ΑΕΚ. Πολλές βραβεύσεις θα προηγηθούν της έναρξης της φιλικής αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα όπως ανακοινώθηκε από την κυανόλευκη ΠΑΕ:

“Οι εορταστικές εκδηλώσεις, για τα 90 χρόνια από την ίδρυση της Νίκης ξεκινούν σήμερα 25 Αυγούστου, στο φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

 Σε μια ιδιαίτερη βραδιά για τον ιστορικό σύλλογο της Νίκης, η ΠΑΕ θα ξεκινήσει τη βραδιά με τις ειδικές τιμητικές βραβεύσεις. Αναλυτικά:

Ώρα 6:40μ.μ

1η βράβευση: Στον Απόλλωνα Σμύρνης, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Την τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο πρόεδρος του Απόλλωνα Σμύρνης κ. Σταμάτης Βελλής. Τη βράβευση θα κάνει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ. Ανδρέας Πάτσης.

2η βράβευση: Στον εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, για την προσφορά του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στο σύλλογο της ΑΕΚ. Τη βράβευση θα κάνει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου Ανδρέας Πάτσης μαζί με τη μικρή Κωνσταντινούπολη Κωστελίδη.

3η βράβευση

Στο τμήμα πόλο της Νίκης Βόλου για την άνοδο της ομάδας στον Α2 Εθνική κατηγορία. Την τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο έφορος του τμήματος κ. Κώστας Τσαρνάς από το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια κωπηλασίας κα Παύλου Στέλλα.

4η βράβευση

Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου κ. Τάκη Κασαπλέρη. Τη βράβευση θα κάνει ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής Νίκης κ. Τάκης Βαϊράμογλου μαζί με τον οικονομολόγο και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ κ. Χριστοδούλου Απόστολο.

5η βράβευση

Στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου, κ. Στράτο Μαντζανά. Τη βράβευση θα κάνει το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ και ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού κ. Μάμαλης Κώστας.

Ώρα 7:00μ.μ

Έναρξης φιλικής αναμέτρησης Νίκη Β.- ΑΕΚ”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις