Ισόπαλος 1-1 ο Ολυμπιακός Β. με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα (ημίχρονο)

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει αυτή την ώρα στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας την τοπική Αναγέννηση. Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1, με τέρματα που σημείωσαν ο Δημόπουλος για την Αναγέννηση στο 6′ και ο Γενγκά στο 23′ για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Βαζάκας, προπονητής του Ολυμπιακού, παρέταξε την… …ομάδα με σύστημα 4-1-4-1, με τον Σταυράκη κάτω από τα δοκάρια, τον Καρρά στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Ρόκα στο αριστερό. Οι Μελίσσης και Αρβανίτης ήταν οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, ενώ ο Ολίσε αγωνίστηκε ως αμυντικός χαφ. Οι Καπετάνος και Πόνσε ήταν οι δύο επιθετικοί μέσοι, ο Μπρέσκα αγωνίστηκε στη δεξιά πτέρυγα, ο Γενγκά στην αριστερή, με τον Νταγιάν να παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ιρσαηλινός έκανε το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα, έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό στο πρώτο μέρος, είχε ρυθμό, με την Αναγέννηση να μπαίνει δυνατά, να αιφνιδιάζει τον Ολυμπιακό και από μια στημένη φάση στο 6′ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Δημόπουλο. Ο Μπουσινάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Δημόπουλος με προβολή έγραψε το 1-0. Πριν το γκολ της Αναγέννησης, στο 5′, μετά από σέντρα του Μπουσινάκη ο Δημόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε και έφτασε στην ισοφάριση με μονοκόμματο σουτ του Γιανίκ Γενγκά στο 23′ μετά από σέντρα του Καρρά από τα δεξιά.

Από το σημείο εκείνο και μετά οι δύο ομάδες παρότι προσπάθησαν δεν είχαν να επιδείξουν κάποια κλασική ευκαιρία για γκολ, με το ημίχρονο να λήγει 1-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ.: Σιαράβας, Γκουγκούδης, Ρόβας, Κουκούλης, Δημόπουλος (40′ λ.τ. Τζάνης), Μίχος, Καραχάλιος, Γήττας, Μπουντούρης, Μπουσινάκης, Χλωρός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Σταυράκης, Καρράς, Ρόκας, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ολίσε, Καπετάνος, Πόνσε, Μπρέσκα, Γενγκά, Νταγιάν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις