Ολυμπιακός Β.: Όλοι μαζί για νέες νίκες των ομάδων σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αντρικής και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, ενόψει των αγώνων του Σββατοκύριακου. Μάλιστα, κάνει κάλεσμα στους φιλάθλους να συμπαρασταθούν την Κυριακή το μεσημέρι στην προσπάθεια της γυναικείας ομάδα κόντρα στον Α.Ο.Σερρών, καθώς και να παρακολουθήσουν την Κυριακή το απόγευμα τη φιλική αναμέτρηση Ολυμπιακού-Νίκης για την ενίσχυση του συλλόγου ΑμεΑ Αργοναύτες. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει…

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου και ώρα 17.30 στην Νίκαια Λάρισας στο ΚΓ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΤΑΚΗΣ με το ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ για την 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ αγωνίζεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Δεν υπάρχουν απουσίες για την ομάδα μας και η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο από το ΕΑΚ Βόλου στις 15.15.

— Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 στο ΕΑΚ Βόλου για τη 1η αγωνιστική του Β’ Γύρου με τον ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, στοχεύοντας σε ακόμη μια νίκη που θα τη διατηρήσει στη πρώτη θέση και αήττητη στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας Γυναικών . Στον αγώνα αναμένεται να επανεμφανιστεί και να πάρει χρόνο συμμετοχής η Εύη Κυριατζίδου, πρώτη φορά μετά το τραυματισμό της, ενώ άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και η ομάδα μας θα είναι πλήρης.
Ο προπονητής μας Μιχάλης Καπουρνιώτης, ο συνεργάτης του Μάριος Μπορίνος και οι αθλήτριες μας περιμένουν τους φιλάθλους να τους συμπαρασταθούν και να τους χειροκροτήσουν, δίνοντας τους ώθηση για τη κατάκτηση της 12ης νίκης, αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

— Ένας ενδιαφέρον φιλικός αγώνας μπάσκετ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 18.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, μεταξύ των βολιώτικων ομάδων ανδρών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
Ο Φιλικός αγώνας διοργανώνεται από τους LIONS με την σύμπραξη των δυο ιστορικών ομάδων και τα έσοδα του , θα διατεθούν στην ομάδα ΑΜΕΑ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για την ενίσχυση της.
Οι αθλητές της ομάδας μας, οι προπονητές και η Διοικούσα Επιτροπή, δέχθηκαν με ευχαρίστηση τη συμμετοχή τους σ΄αυτόν τον φιλικό αγώνα, παρότι και οι δυο ομάδες αγωνίζονται μια μέρα πριν για το πρωτάθλημα, προκειμένου να συνδράμουν στο σκοπό που έχει ο αγώνας και θα προσπαθήσουν να αποζημιώσουν τους φιλάθλους που θα έλθουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να ενισχύσουν την προσπάθεια των παιδιών των ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ που στηρίζει τον Ειδικό αθλητισμό στη πόλη μας , για πολλά χρόνια.
Ο αγώνας αυτός ήταν προγραμματισμένος για την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων αλλά λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων δεν διεξήχθη τότε.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ποδοσφαιρική μας ομάδα που θα αγωνισθεί την Κυριακή στο Βόλο με την ομάδα του Ρήγα Φεραίου. Μετά τον αγώνα των γυναικών στο μπάσκετ θα είμαστε εκεί”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις