«Η περηφάνια του ΝΙΚΙΩΤΗ κ. Πάτση δεν εξαγοράζεται»

Στις δηλώσεις του Ανδρέα Πάτση στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5, απάντησε ο έφορος του ανδρικού τμήματος μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Νίκος Μακρίδης μέσω δήλωσης που ανήρτησε στο προφίλ του σε μέσο κοινωνικό δικτύωσης και απέστειλε σε ΜΜΕ. Η δήλωση – απάντηση όπως έφτασε στο mailbox του goalpost.gr:

«Πρωην μεγαλομετοχε μη εκτελεστικε προεδρε της ΠΑΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Πατση, επειδη αναφερθηκατε στον εφορο της ομαδας μπασκετ της Νικης Βολου, δηλαδη σε εμενα σε σημερινη σας ραδιοφωνικη συνεντευξη, να σας υπενθυμισω οσον αφορα τη δηθεν οικονομικη ενισχυση στο τμημα που προσφερατε μεσω της Στελλινας Παυλου προ ενος μηνος,οτι αυτες οι ενεργειες δε γινονται ετσι!!!!!!!Η Στελλινα Παυλου θα επρεπε να ξερει πριν κανει οποιαδηποτε ενεργεια οτι θα επρεπε να ενημερωσει τον εφορο πρωτα και ΟΧΙ να μπαινει στα αποδυτηρια της ομαδας μετα τον αγωνα χωρις τη αδεια κανενος και την ωρα που αθλητες κουρασμενοι πηγαιναν να κανουνε το μπανιο τους μετα απο εναν δυσκολο νικηφορο αγωνα!!!!

Δεν ξερω πως λειτουργουσε στο Πανθεσσαλικο η κ.Παυλου(πληροφοριες λενε οτι αλλωνιζε σε αποδυτηρια και εφερνε σε δυσκολη θεση τους τοτε προπονητες της ομαδας ποδοσφαιρου) !!!!! ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΙΛΙΚΙ ΤΗΣ!!!!!!!

Θα επρεπε επισης να ξερει η κ.Παυλου οτι οποια προταση ειχε εκεινη τη στιγμη να κανει ο πρωτος που θα επρεπε να ενημερωσει ημουν εγω και οχι να κανει ενεργειες τυπου ΑΛ ΚΑΠΟΝΕ!!!!!!

Με πιο δικαιωμα και ως τι στειλατε την εκπροσωπο σας να δωσει οικονομικη ενισχυση στο τμημα του μπασκετ, οταν 10 ημερες πριν ξεφτιλισατε εναν ολοκληρο λαο λεγοντας του, οτι ειναι αχαριστοι και τον γραφετε στα παπαρια σας και αλλα κοσμητικα επιθετα????(ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ)

Οταν 8 ημερες πριν δηλωσατε οτι θελετε να αγορασετε την Παε ΑΕΛ????

Οταν πριν 3 ημερες δηλωσατε οτι θελετε να αγορασετε την Παε Πας Γιαννενα????

Της απαντησα λοιπον οτι το τμημα μπασκετ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ και οτι θα πορευτουμε με τα ελαχιστα ως μηδαμινα που υπαρχουν!!!

Κυριε Πατση αν ειχατε να κανετε καποια σοβαρη προταση,θα επρεπε να στειλετε την εκπροσωπο σας στο Δ.Σ. του ερασιτεχνη να καταθεσει ΕΠΙΣΗΜΑ την οποια προταση θελατε να κανετε,και εκει θα αποφασιζε ολο το Δ.Σ. και οχι μονον εγω!!!!

ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ!!!!!!!!!

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΗΤΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΣΗ ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!

Η αξιοπρεπεια και η περηφανια του ΝΙΚΙΩΤΗ κ.Πατση δεν εξαγοραζεται με ολο το χρυσαφι του κοσμου!!!!!!

ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις