Από Πέμπτη στη Ζάκυνθο ο Ολυμπιακός Β.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει το ερχόμενο Σάββατο 24/1 στις 15.00 ο Ολυμπιακός Βόλου με αντίπαλο τη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Football League, πρώτης του δευτέρου γύρου. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τις δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με Εθνικό Γαζώρου και Αναγέννηση Καρδίτσας, θέλουν…

…να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και να εδραιωθούν στην τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η Ζάκυνθος μετά το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, στη συνέχεια έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία και υποχώρησε στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δύο βαθμούς λιγότερους από τον Ολυμπιακό (20 έναντι 18), αλλά και ένα ματς λιγότερο, καθώς εκκρεμεί το εξ αναβολής με την ΑΕΛ στο νησί του Ιονίου.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν σήμερα Τετάρτη στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ενώ πέρα από τον τιμωρημένο Μακρυδημήτρη, αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Στάθη Ρόκα, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο στο παιχνίδι με την Αναγέννηση.
Η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί της Πέμπτης (22/1) και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για τη Ζάκυνθο (μία μέρα νωρίτερα), καθώς στον Ολυμπιακό δεν θέλουν η αποστολή να ταλαιπωρηθεί από το ταξίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν την Παρασκευή σε γήπεδο του νησιού και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το Σαββατιάτικο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις