Πρόταση για φιλικό Α.Ε. Διμηνίου – Νίκη Βόλου

Συνάντηση με τους διοικούντες της Α.Ε. Διμηνίου είχε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης κατά την παραμονή του στο Βόλο τις προηγούμενες μέρες. Το αφεντικό της βολιώτικης ομάδας συζήτησε πρόταση για φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων και μάλιστα εξετάστηκε το ενδεχόμενο να διεξαχθεί η αναμέτρηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Διμηνίου, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας του Πανθεσσαλικού.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Πάτσης ξεναγήθηκε από τους ανθρώπους της Α.Ε Διμηνίου στις… …αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, ώστε να ελεγχθεί η καταλληλότητα του γηπέδου από τον ίδιο και να δοθεί η συγκατάθεσή του για τη φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Διμήνι.

Το γήπεδο άλλωστε δεν έχει καμία σχέση με το πως ήταν αφού οι άνθρωποι του διμηνιώτικου συλλόγου έχουν προβεί σε μία σειρά εργασιών για να μπορούν στις κερκίδες του να χωράνε περισσότεροι φίλαθλοι, μιας και στις 14 Αυγούστου είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την ΑΕΚ και όπως είναι λογικό στις εξέδρες του θα βρεθούν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες φίλοι του ποδοσφαίρου.

Οριστικό «deal» για το φιλικό δεν υπάρχει, όμως το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να διασταυρώσουν φιλικά τα «ξίφη» τους είναι μεγάλη. Μεγάλη επίσης είναι και η πιθανότητα, οι δύο σύλλογοι να συνεργαστούν σε περισσότερα επίπεδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις