Ακάθεκτη συνεχίζει η Σκιάθος 1-2 τη Δημητριάδα

Νέα νίκη για τη Σκιάθο αυτή τη φορά κόντρα στην Δημητριάδα η οποία δυσκόλεψε αρκετά τους νησιώτες.Το 1-0 στο 10΄ από τον συνήθη ύποπτο Αντώνη Ταφίλη που πλάσαρε…

…μέσα από την περιοχή και βρήκε δίχτυα. Το 1-1 προήλθε από αυτογκόλ στο 40΄. Ο Β. Ζαρίφης στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα σούταρε προς το τέρμα της ομάδος του. Για να έρθει στο 57΄ο Ν. Μιαρίτης που μετά από πάσα του Ντερβίσι βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας της Δημητριάδας και έκανε το τελικό 1-2 με σουτ.
Για τους φιλοξενούμενους στο 69΄ο Ζάνης σούταρε από το ύψος της περιοχής με την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ράμου, στο 81΄ο Σκέμπι βρέθηκε τετ-α-τετ με τον πορτιέρο της Δημητριάδας με τον δεύτερο να σταματάει την μπάλα.
Παράπονα για τη διαιτησία εκφράστηκαν από την γηπεδούχο ομάδα.

ΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΣ (Βαταμίδης): Ράμος, Κοτσέλος, Ασημάκης(46΄Δημουλάς), Στ. Καρακώστας, Στ. Ζαρίφης, Ραφαήλ(74΄Μελέτης), Μασαμπελίου, Καρακώστας, Ταφίλης, Πετρόπυλος, Τοπάντζα
ΣΚΙΑΘΟΣ(Καλλιακούδας): Νικολαΐδης, Ασλάνογλου, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Κανταράκιας, Γκίνης, Ν. Μιαρίτης, Κουτσογιάννης(40΄λ.τρ.Φερετζέλης), Σκέμπι, Ντερβίσι(83΄Τσάγγαρης), Ζάνης(87΄Μυστακού)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις