Η απάντηση του Blue Star FM στο εξώδικο Α. Πάτση

Σε χθεσινή του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM 89.5 ο Ανδρέας Πάτσης ανέφερε πως για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του δικηγορικού του γραφείου θα κινηθεί νομικά και κατά αυτών που θεωρεί πως αποτελούν τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της επίθεσης, ενώ για το ραδιόφωνο που θεωρεί πως φιλοξενεί αυτού του είδους τις συμπεριφορές τόνισε πως θα το καταγγείλει στο Ε.Σ.Ρ.

Στο ραδιόφωνο του Blue Star FM ήδη έχει αποσταλεί, σύμφωνα με την Διεύθυνση του σταθμού, εξώδικο του Ανδρέα Πάτση με το οποίο εγκαλεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους σε πλήρη συμμόρφωση.

Η απάντηση του Μέσου ήταν άμεση με ανακοίνωση που εξέδωσε, σύμφωνα με την οποία ο σταθμός «θα απαντήσει σύντομα στον κ. Ανδρέα Πάτση όπως του αναλογεί!». Η σχετική ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ BLUE STAR FM:

«Όπως είπε έτσι και έκανε ο Κ. Ανδρέας Πάτσης. Σήμερα 21/1/15 ο ραδιοφωνικός σταθμός Blue Star Fm 105,1 έλαβε εξώδικο! Ο ραδιοφωνικός σταθμός & οι υπεύθυνοι αυτού δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τον εμπρησμό του τζιπ, όπως επίσης και για οποιαδήποτε άλλη κίνηση βίας!

Ο Blue Star Fm είναι ραδιόφωνο που συμμερίζεται τα προβλήματα της ομάδας του!

Αλλά και συμπάσχει με τον κόσμο που βρίσκεται κοντά στη ομάδα και στο σταθμό και οχι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΒΙΑΙΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ!

Ο ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ Κ. ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις