Εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο 0-1 τον Άρη

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Πανιώνιο που κέρδισε τον Άρη 0-1 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο…

…και τετ-α-τετ με τους Γεωργούλα, Στραβέλα ενώ όπως μας ανέφερε ο προπονητής των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο είχαν την πλήρη κατοχή και το γκολ που δέχθηκαν ήταν από δικό τους αμυντικό λάθος.
Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 15΄ με ατομική προσπάθεια του Ανγκόλι με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ενώ στο 85΄, 90΄, 92΄οι Ανγκόλι, Βαΐτσης και Πέτσης βρέθηκαν τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα του Άρη και έχασαν την ευκαιρία να διευρύνουν το σκορ.
Ντεμπούτο έκανε ο Δαμάσκος με τη φανέλα του Πανιωνίου.

ΑΡΗΣ (Βλαχόπουλος): Ζύγρας, Δήμου (76΄Παλάντζας), Γκοτζόπουλος, Μαγιόγλου, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Γκατζούνας, Ζηρδέλης (65΄Ρούσης), Καψιώτης, Καρακάσης (46΄Στραβέλας)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Φώτου): Καγιάνης, Γ. Μπασδάνης, Παπαδόπουλος (75΄λ.τρ. Βαΐτσης), Μπαλτσιάκης, Σκουφογιάννης, Μοσχούδης, Ανγκόλι(88΄Δαμάσκος), Κ. Μπασδάνης, Γριναφίδης (50΄Γ. Φώτου), Λυρίτσης, Πέτσης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις