Ισόπαλοι 1-1 Σαρακηνός και Ιωλκός

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας στο γήπεδο του Σαρακηνού μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Ιωλκού. Το 1-1 ήταν το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό του πρώτου γύρου ενώ η ισοφάριση ήρθε από τους γηπεδούχους από πέναλτι όπως και στον πρώτο παιχνίδι.
Το 0-1 σημειώθηκε στο 47΄από τον Κοντορίζο…

…μετά από γέμισμα από τα δεξιά του Συμεωνίδη, με τον σκόρερ να πλασάρει δίνοντας προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Η ισοφάριση για τον Σαρακηνό ήρθε από τον Λευτέρη Δενελάβα, τον πρώτο σκόρερ των “ροσονέρι”, με πέναλτι στο 63′. Το πέναλτι κέρδισε ο Κόρμπας.
Από τον κ. Ψαρόμπα αναφέρθηκε πως η ομάδα του έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει το παιχνίδι, ενώ είχε και δοκάρι με τον Καραγγέλη.
Πρώτη εμφάνιση για την Ιωλκό έκανε ο τερματοφύλακας Πρέζας, ο οποίος μεταγράφηκε στο σύλλογο πριν λίγες ημέρες. Ο προπονητής της Ιωλκού κ. Τσιαντάκης αναφέρθηκε σε επεισόδια που διαδραματίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα, τα οποία καταδικάζει τόσο ο ίδιος όσο και η διοίκηση του συλλόγου.

ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ (Ψαρόμπας): Πλακαρός, Μπόρας, Στεργιόπουλος, Καραγγέλης (60′ Χρυσικός), Ν. Δελελάβας, Καραπλιάγκος, Κολιαμήτρας, Ακτσιαλής, Λ. Δενελάβας, Κόρμπας, Βαΐτσης.
ΙΩΛΚΟΣ (Τσιαντάκης): Πρέζας, Τόντας, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Πέργαντος (43’λ.τρ. Ντίκας), Δημητρίου, Καζδαρίδης, Συμεωνίδης (90′ λ.τρ. Πρωτούλης), Βέρμπης, Κοντορίζος, Τσάμης (39′ λ.τρ. Τσιμπανάκος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις