Σαρωτικός ο Αστέρας, 5-0 τον Αχιλλέα

Σαρωτικός ο Αστέρας συνέτριψε με 5-0 τον Αχιλλέα, με τον Περιβολιώτη στο ντεμπούτο του με την ομάδα του Ριζομύλου να πετυχαίνει «χατ τρικ». Σκόραρε επίσης και ο Σπύρος Νούσιας, ο οποίος αποκτήθηκε και αυτός από τον Αστέρα στην…

…τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ενώ δημιούργησε και δύο γκολ.
Στο 25ο λεπτό μετά από ενέργεια του Περιβολιώτη και πάσα στον Τριχόπουλο ο τελευταίος με σουτ έγραψε το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο διάστημα 56′-59′, οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ, «καθαρίζοντας» το ματς. Ο Περιβολιώτης με σουτ έκανε το 2-0 στο 56ο λεπτό, στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης μετά από πάσα του Νούσια ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ το 4-0 έγινε από τον Νούσια. Στο 78′ ο τελευταίος γύρισε τη μπάλα στον Περιβολιώτη, με τη συνεργασία των δύο παικτών να αποφέρει το πέμπτο γκολ του Αστέρα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κουβελάς, Καραλόπουλος, Μπατσικώστας, Λουφόπουλος (64′ Αποστολόπουλος), Σεσκλιώτης, Παπαγιαννόπουλος (83′ Καλαμπαλίκης), Τριχόπουλος, Ρέβης, Μαγγιώρος (46′ Νούσιας), Περιβολιώτης, Καραμανιώλας.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μακρής, Μόσχος, Γαλογαύρος (60′ Αργυρίου), Πλασταράς, Γάκας, Χασιώτης, Έρισον (70′ Νιφορόπουλος), Τσεκούρας, Κωστόπουλος, Γουργιώτης, Μαλλιαρός.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις