Προτεραιότητα το “Π. Μαγουλάς” – Νέο πρόσωπο ο Κουφογεώργος

Στο μοίρασμα αρμοδιοτήτων προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου μετά τη χθεσινή συνεδρίαση με παρουσία του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη. Εκτός των προσώπων που είχαν γίνει γνωστά πως αποτελούσαν μέλη της επιτροπής, ένα ακόμη προστέθηκε κατά τη χθεσινή συνάντηση, αυτό του Απόστολου Κουφογεώργου, πρώην Γενικού Αρχηγού της Νίκης τα τελευταία δύο χρόνια.

Επίσης, τέθηκαν οι πρώτες προτεραιότητες ώστε η ποδοσφαιρική Νίκη να είναι πανέτοιμη το καλοκαίρι να ξεκινήσει με σοβαρότητα την προσπάθεια ανασύνταξης. Αναλυτικά οι αποφάσεις της χθεσινής συνεδρίασης:

“Μετά από σχετικές εισηγήσεις της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου, το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής “Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ” αποφάσισε τα κάτωθι:
1) Να δοθούν σε ομάδες της ευρύτερης περιοχής, ποδοσφαιριστές που απάρτιζαν τις ομάδες Νέων και οι οποίοι δεν προέρχονται από τις Ακαδημίες της ομάδας.
2) Να μείνουν ελεύθεροι, όσοι ποδοσφαιριστές- προερχόμενοι από τις Ακαδημίες της ομάδας- το επιθυμούν.
3) Να συμμετάσχει η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης στο νέο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Θ..
4) Να σταλεί πρόσκληση στην Επιτροπή Καταλληλότητας Αθλητικών Εγκαταστάσεων, για να επισημάνει τις ελλείψεις και βελτιώσεις του γηπέδου ΄΄Π. Μαγουλάς΄΄, έτσι ώστε να γίνουν οι σχετικές μελέτες και να αρχίσουν σύντομα τα έργα ανακατασκευής.
5) Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου ανασυστάθηκε και η σύνθεσή της έχει ως εξής (με αλφαβητική σειρά):
 α) Βούλγαρης Στέλιος (υπεύθυνος ανακατασκευής γηπέδου).
 β) Γκόλιας Δημήτριος (οργάνωση της ομάδας και υπεύθυνος επικοινωνίας).
 γ) Κοκκινάκης Κυριάκος (ποδοσφαιρικός σύμβουλος και υπεύθυνος για οργάνωση ομάδας προπονητών που θα παρακολουθούν την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών που δόθηκαν σε ομάδες της περιοχής).
 δ) Κουφογιώργος Απόστολος (υπεύθυνος οργάνωσης και υπεύθυνος της ομάδας που θα δημιουργηθεί από τους παίκτες Κ-20 και Κ-17 που θα μείνουν στην ομάδα).
 ε) Λαγός Σωτήριος (υπεύθυνος Ακαδημιών).
 στ) Φάτσης Στέργιος (οργάνωση της ομάδας και σύμβουλος σε οικονομικά θέματα).
 ζ) Χατζημπύρρος Δημήτριος ( υπεύθυνος της ομάδας Κ-15 που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Ε.Π.Σ.Θ.).
 
 Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας
 Δημήτρης Γκόλιας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις