Παρών ο Κεντίρα στη μεγάλη βραδιά της πανέμορφης Λένα (video & photos)

Το πόσο τρελά ερωτευμένος  εξακολουθεί να είναι με την Λένα Γκέρκε έδειξε για μία ακόμα φορά ο Σάμι Κεντίρα με αφορμή τη Berlin Fashion Week.

Ο Γερμανός διεθνής μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού της μόδας στην πρωτεύουσα της πατρίδας του και κάθισε στην πρώτη σειρά για να απολαύσει την αγαπημένη του που  είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σόου  ως το μοντέλο της Maybelline.

media.media.69a49e13-e7d7-4039-a94f-d72c89ad4f5b.normalized
Και αφού την θαύμασε και ο ίδιος έπειτα από το φινάλε του  catwalk φρόντισε να βρεθεί στα παρασκήνια για να τη συγχαρεί και να μοιραστεί άμεσα μαζί της τα συναισθήματα μετά από το για εκείνην κορυφαίο επαγγελματικό ραντεβού.

LenaGerckeSamiKhediraGermanyvArgentinadouicnObxiFl
Όπως είχε κάνει και αυτή με τη σειρά της τον περασμένο Ιούλιο όταν και ήταν στη Βραζιλία και το Ρίο ντε Τζανέιρο για να χειροκροτήσει τον αγαπημένο της και την εθνική Γερμανίας στο θρίαμβο της στο Μουντιάλ 2014.

64e8128451d58003bfc0740dea88e8d0
Ο Κεντίρα  που και στο παρελθόν έχει παρακολουθήσει από κοντά την καλή του στην εν λόγω γιορτή της μόδας έχει δεσμό με την πανέμορφη Λένα εδώ και αρκετά χρόνια με τον έρωτα τους να εξακολουθεί να είναι  εξίσου δυνατός όσο κάθε άλλη προηγούμενη στιγμή.

 

onsports.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις