“Περίπατος” για Ν.Α. Νίκης 6-0 τον Ηρακλή Α.Θ.

«Περίπατο» έκαναν οι Ν.Α. Νίκης στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Αγίων Θεοδώρων εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία στο να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, όπως άλλωστε φανερώνει και το σκορ, σημειώνοντας τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Κουτσούκης στο 8′ πέτυχε το 0-1, με τον Μπακογιάννη να σημειώνει δύο τέρματα στο 21′ και 30′, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Σέλντι έκανε το 4-0 για τους «κυανόλευκους», για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ξηροκώστας στο 47′ και ο Φουρκιώτης στο 76′ διαμόρφωσαν το τελικό 6-0, με τον Ηρακλή Α.Θ. να αστοχεί σε χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Φυσέκης στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Ραμανδάνης, Μακρής (46′ Κ. Μουζουράκης), Ράπτης, Παππάς, Στέκας, Στ. Κραβαρίτης, Βαλωμένος, Ι. Αργυρίου (46′ Αλ. Μουζουράκης), Παν. Αλπίτσης, Φυσέκης, Κωτούλας (55′ Ηλ. Αλπίτσης).
Ν.Α. ΝΙΚΗΣ: Χαρχαλάκης, Χατζόγλου, Βλάχος, Κουκουτής, Τσαπέρος, Κουτσούκης (50′ Φλώρος), Σέλντι (50′ Οσμάνι), Σιώμος, Ξηροκώστας, Μπακογιάννης (50′ Οσάφι), Φουρκιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις