Άνιση μάχη με Βουλιαγμένη ο ΝΟΒΑ για την Α1 πόλο γυναικών

Με τις αναμετρήσεις της 7ης αγωνιστικής, τελευταίας του πρώτου γύρου, συνεχίζεται σήμερα το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Γυναικών. Ο ΝΟΒΑ θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή αντιμετωπίζοντας τον πανίσχυρο Ν.Ο. Βουλιαγμένης σήμερα (24/1)  στις 6 το απόγευμα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας. Δεν τίθεται…

…ζήτημα σχετικά με το ποια ομάδα θα νικήσει στον αγώνα του ΝΟΒΑ με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Η ομάδα του Βόλου θα αγωνιστεί ξανά χωρίς τις έξι Αθηναίες παίκτριες, τις Μαρία Τσουρή, Γιούλη Λαρά, Μαρία Μπαλωμενάκη, Ευαγγελία Μπαλωμενάκη, Χριστίνα Δημητροκάλη και Τόνια Μωραΐτη, αφού ούτως ή άλλως δεν έχει ρεαλιστικές ελπίδες για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το αθηναϊκό συγκρότημα θα φτάσει με άνεση στη νίκη, ενώ ούτως ή άλλως θα αποτελούσε το αδιαφιλονίκητο φαβορί ακόμη και αν ο ΝΟΒΑ παρατασσόταν με πλήρη σύνθεση.
Ο προπονητής του ΝΟΒΑ, Γιάννης Δημαρέλος, θα έχει στη διάθεσή του στο σημερινό ματς τις εξής παίκτριες: Ελβίρα Μπέη, Εύη Φωτιάδου, Βίκυ Σούλια, Φιλιππία Φράγκου, Τάνια Κωνσταντινίδου, Μαρκέλλα Τζήμα, Κλαίρη Μαλλιαρού, Εύα Καρπέτα, Ράνια Τζιάνη, Έλενα Τζοβάρα, Ντιάνα Καματερού, Ευδοκία Παπανικολάου, Μαριαλένα Φραντζή, Παρασκευή Σαμαρτζή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις