Μόνο νίκη θέλει η ΑΕΒ Διμηνίου με Αετό Διλόφου

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Αθλητική Ένωση Βόλου Διμηνίου. Δεν είναι μόνο το ότι έχασε 78-61 από τον Σπάρτακο την προηγούμενη αγωνιστική στη Λάρισα, αλλά το ότι έχασε και τη διαφορά με την οποία είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο στη Ν. Ιωνία. Έτσι απέχει έναν βαθμό από τον Σπάρτακο, ο οποίος υπερτερεί και σε…

…περίπτωση ισοβαθμίας.
Σήμερα στις 8 το βράδυ στο κλειστό της Ν. Ιωνίας οι “πορτοκαλί” φιλοξενούν τον Αετό Διλόφου και θα κυνηγήσει με πάθος τη νίκη, προκειμένου να πάρει βαθιά “ανάσα”. Από την άλλη μεριά θα βρίσκεται το συγκρότημα του Θανάση Μπουλιάκη, που τα πηγαίνει μια χαρά στο πρωτάθλημα ευρισκόμενο στην 5η θέση μαζί με την Ανάληψη.
Στον πάγκο της ΑΕΒΔ θα καθίσει κι αυτή τη φορά ο Πάρις Λότφι μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο Λευτέρης Κατσαλής και οι παίκτες στους οποίους θα βασιστεί είναι οι κάτωθι: Αλέξης Παλάντζας, Ραφαήλ Στύλλας, Αλέξης Σουρμενίδης, Δημήτρης Γάτος, Γιάννης Καρπέτης, Δήμος Παπαδήμας, Σωτήρης Ιωαννίδης, Νίκος Βλάχος, Σπύρος Κατσαφούρης, Θωμάς Χαρχαρής, Γιώργος Κοψιαλής, Χρήστος Σιδηρόπουλος και Δημήτρης Μάγγος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις