Κομβικό παιχνίδι για Ολυμπιακό B. στη Ζάκυνθο (pregame)

Ο Ολυμπιακός ανέβηκε τη περασμένη αγωνιστική στην 3η προνομιούχο θέση του Βορείου ομίλου της Football League, έχοντας έστω ένα παιχνίδι περισσότερο από την ΑΕΛ και τη Ζάκυνθο και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ, κερδίζοντας σήμερα (24/1) τη Ζάκυνθο εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα…

…διεξαχθεί στις 15.00 στο δημοτικό στάδιο της Ζακύνθου.
Στον Ολυμπιακό θέλουν να κερδίσουν το παιχνίδι και παράλληλα να εκμεταλλευτούν και το γεγονός ότι η Λαμία ηττήθηκε χθες Παρασκευή από τον Αγρ. Αστέρα με 3-1 στον Εύοσμο και να την πλησιάσουν στους τέσσερις πόντους στη 2η θέση.
Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στο νησί του Ιονίου και χθες η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με προπόνηση σε γήπεδο του νησιού.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τη διάταξη ο Ελευθερόπουλος, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-2-3-1. Ο Κασμερίδης αναμένεται να είναι και πάλι αυτός που θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, με την τετράδα της άμυνας να αποτελούν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Ζέρης, Γιαλούσης, Ιντζίδης και Μαργαρίτης. Στη μεσαία γραμμή στον άξονα θα αγωνιστούν οι Ρόκας και Μαρτίνεθ, με τον πρώτο να ξεπερνά το πρόβλημα στο δικέφαλο και εκτός απρόοπτου θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Νικολιάς (δεξιά) και Μπιτάνγκ (αριστερά). Ο Θέος θα έχει πιο ελεύθερο ρόλο, οργανώνοντας το παιχνίδι στο κέντρο, παίζοντας πίσω από τον προωθημένο Διαμαντόπουλο. Στη διάθεση του 39χρονου τεχνικού βρίσκονται και οι Κολίτσι, Καρράς, Μπάρμπας, Κεσίδης, Σκοπελίτης, Μέζα, Τριανταφυλλάκος και Μπαλντοβαλίεφ.

Πάνοπλη η Ζάκυνθος
Μετά από πέντε αναμετρήσεις χωρίς νίκη η Ζάκυνθος θα παίξει με πάθος για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ομάδα του Ιονίου μέσα σε πέντε μέρες παίζει ουσιαστικά την παραμονή της στην τροχιά των play off. Το σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και αυτό της Τετάρτης (28/1) με την ΑΕΛ θα κρίνουν αν μπορεί να ελπίζει στο όνειρο. Περισσότερο βέβαια αυτό που αναζητούν στο νησί του Ιονίου είναι να μείνουν ψηλά, ώστε να να μπορέσουν να διεκδικήσουν την υπέρβαση και από την άλλη να εξασφαλίσουν πως δεν θα μπλέξουν σε παιχνίδια παραμονής που αφορούν την πέμπτη θέση και κάτω.
Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου ο τεχνικός της ομάδας της Ζακύνθου θα έχει στη διάθεση του τους Κρισμάρεβιτς, Τσόπελα και Πέττα που είχαν διάφορα προβλήματα. Από την άλλη δεν υπολογίζεται ο Λάζαρος Φωτιάς που είναι στην πόρτα της εξόδου.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτωλοακαρνανίας)
Βοηθοί: Αναγνωστόπουλος (Αχαΐας), Παλαμίδας (Λακωνίας)
4ος διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις