Αισιοδοξία και ενότητα στην κοπή πίτας της Νίκης (photos)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης σε μία «ζεστή» εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Ξενία». Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Στέφανος Ξηροφώτος και Απόστολος Χατζησταμάτης, με τον Μπάμπη Πετράκο να «εκμεταλλεύεται» την …πάσα του προπονητή του και να αναδεικνύεται ο τρίτος τυχερός που κέρδισε μία χρυσή λίρα, που ήταν και το «τρόπαιο» του φλουριού της βασιλόπιτας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η «φωνή» της Νίκης, Γιώργος Μαστρογιάννης, που κάλεσε τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής, Στέργιο Φάτση, για τον πρώτο λόγο της βραδιάς: «Το 2016 για την ομάδα ήταν μία δύσκολη χρονιά, καθώς στο ποδοσφαιρικό τμήμα είχαμε κάνει επανεκκίνηση μετά από μία καταστροφική κατάσταση που ζήσαμε. Ήταν μία προσπάθεια που ξεκίνησε την περίοδο του Πάσχα και τελείωσε επίσης άσχημα. Φέτος το καλοκαίρι δημιουργήθηκε μία νέα ομάδα που μπορώ να πω ότι έχει τεράστιες διαφορές από την περσινή. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι παίκτες που συνεχίζουν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γι’ αυτό, όμως η ουσία είναι πως η φετινή ομάδα διαθέτει πλούσιο ταλέντο με νεαρά παιδιά που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

vasilopita-niki

Είχαμε και την αλλαγή του προπονητή. Ήλθε ένα δικό μας παιδί να αναλάβει τα «ηνία», ένα παιδί φιλόδοξο και τίμιο. Τον ευχαριστούμε πολύ που είναι στην οικογένειά μας. Μαθηματικά είμαστε στους στόχους μας. Η μπάλα είναι… μπάλα. Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν ότι ένας στόχος μπορεί να επιτευχθεί πιο εύκολα όταν δεν σε υπολογίζουν και εμείς να ξέρετε ότι θα πάμε να «κλέψουμε» τον τίτλο γιατί το αξίζετε εσείς οι ποδοσφαιριστές. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και σε μεγαλύτερη κατηγορία. Ακόμη όμως και αν δεν ανεβούμε να ξέρετε πως σας θέλουμε κοντά μας για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου του χρόνου».

Ο Νίκος Ιμεράι, μέγας χορηγός της φετινής προσπάθειας της Νίκης, πήρε δεύτερος τον λόγο: «Θα ήθελα να ευχηθώ στα παιδιά καλή δύναμη για τη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα υλοποιήσουν το στόχο της ομάδας. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους και θα κάνουμε με τη σειρά μας ό,τι μπορούμε».

Ο Στέφανος Ξηροφώτος ευχήθηκε η ομάδα να φτάσει όσο το δυνατό ψηλότερα, είτε φέτος είτε του χρόνου: «Κατ’ αρχάς να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία σε όλους. Εκπροσωπούμε μια ιστορική ομάδα και κάθε Κυριακή πρέπει να το δείχνουμε αυτό μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι το τελικό αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα είναι το καλύτερο για τη Νίκη. Μακάρι του χρόνου να φτάσουμε ψηλότερα»

xirofotos-tzimas-flouri

Στους παίκτες της ομάδας μίλησε και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, Θανάσης Τζήμας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Νίκης στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος: «Εύχομαι να έχουμε έναν μοναδικό δεύτερο γύρο. Όσες ομάδες δεν κερδίσαμε στον πρώτο να καταφέρουμε να τις νικήσουμε στη ρεβάνς. Εκείνο που πρέπει να καταλάβουμε όλοι, είτε είμαστε διοίκηση, τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές ή φίλαθλοι είναι ότι πρέπει αν δεν είμαστε ενωμένοι τότε δεν θα πετύχουμε τίποτα.

Τα μεγαλύτερα στρατεύματα έχουν κερδίσει σημαντικές μάχες, αλλά υπήρξαν στιγμές που έπρεπε να κάνουν την περισυλλογή τους. Εμείς κάναμε την περισυλλογή μας και με τις προσπάθειες τις δικές σας, αλλά και τις προσπάθειες κάποιων ανθρώπων όπως των κ.κ. Σουγγάρη, Κουτσούκη, Βενέτη, Ακτσιαλή, που ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά μας, συνεχίζουμε. Φυσικά ποτέ δεν μας εγκατέλειψε η Ερασιτεχνική και ιδιαίτερα ο κ. Φάτσης. Εκείνος γνωρίζει ότι ο τεράστιος αυτός σύλλογος έχει κάποιες ιδιομορφίες.

petrakos-tzimas-flouri

Γι’ αυτό αν και δεν είναι στις αρμοδιότητές του να αφιερώνει τόσες πολλές ώρες για την ομάδα, αυτός το κάνει και έχει βρει τα κατάλληλα άτομα για να μας βοηθήσουν να τελειώνουμε με την εσωστρέφειά μας. Μαζί με τους συνεργάτες μου και τους χορηγούς δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ για την ομάδα και όλα γίνονται καθαρά και με αποδείξεις.Από σας το μόνο που θέλουμε είναι να αποδίδετε κάθε φορά τα μέγιστα. Προσωπικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Η Νίκη είναι διαφορετική ομάδα από τις άλλες. Έχει ένα δικό της άστρο. Και άλλες φορές βρέθηκε πίσω στη βαθμολογία, αλλά πήρε το πρωτάθλημα.

Φέτος ήμασταν αρκετές φορές πίσω και φτάσαμε σε απόσταση αναπνοής. Αυτή τη φορά δεν θα φτάσουμε σε απόσταση αναπνοής, αλλά πιο ψηλά. Ξέρετε ότι μπορείτε να κερδίσετε οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Εσείς μπορείτε να κάνετε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο με την απόδοσή σας. Από κει και πέρα θέλω να είστε ήρεμοι ψυχικά, καθώς οι χορηγοί, ο πρόεδρος και η Ερασιτεχνική είναι δίπλα σας και παλεύουν γι’ αυτή την ομάδα. Από την Κυριακή και μέχρι το τέλος ελπίζω να πανηγυρίζουμε μόνο νίκες».

xatzistamatis-tzimas-flouri

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις