Ιτούδης ήταν και… πάει

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής ομάδας μπάσκετ, αφού η ΤΣΣΚΑ Μόσχας απάντησε αρνητικά στην πρόταση της ΕΟΚ. Άφησε ανοιχτό «παράθυρο» για το μέλλον ο Έλληνας τεχνικός.
Σε άλλη λύση στρέφεται πλέον ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, μετά την αρνητική απάντηση της ρωσικής ομάδας, δεδομένου πως ο Έλληνας προπονητής θα απουσίαζε αρκετό καιρό από τη Ρωσία.

Εξάλλου από του χρόνου, στο καλεντάρι μπαίνουν και τα προκριματικά εν μέσω της χρονιάς, όπως και στο ποδόσφαιρο, κάτι που έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη διαπραγμάτευση.
Ο Δημήτρης Ιτούδης, μίλησε για μεγάλη τιμή προς το πρόσωπό του αφού και μόνο το ενδιαφέρον της ΕΟΚ σημαίνει πολλά για τον ίδιο, ενώ έδειξε ξεκάθαρα πως επιθυμεί κάποια στιγμή να βρεθεί στον γαλανόλευκο πάγκο.
Η δήλωσή του:
«Υπήρξε τεράστια θέληση από την μεριά μου και από την πλευρά της ομοσπονδίας να αναλάβω αυτό το μεγάλο πρότζεκτ της Εθνικής Ομάδας. Θα ήταν πραγματική τιμή για εμένα να δουλέψω για την Εθνική ομάδα της χώρας μου και να την οδηγήσω σε επιτυχίες. Ωστόσο, ύστερα από συζητήσεις με την ομάδα μου και την ομοσπονδία, αντιληφθήκαμε πως ήταν πρακτικά αδύνατο με το υπάρχον πρόγραμμα να προσφέρω τις κατάλληλες υπηρεσίες τόσο στην ομάδα μου, όσο και στην Εθνική, από τη στιγμή που και οι δύο αξίζουν την προσοχή, για να φτάσουν στις επιτυχίες που οραματίζομαι. Έτσι, αποφασίσαμε πως θα ξαναδούμε το θέμα σε κάποια διαφορετική περίοδο.
Από την πλευρά μου, θα είμαι πάντα στη διάθεση της Εθνικής και ελπίζω πως το τάιμινγκ μελλοντικά θα είναι καλύτερο για να αρχίσουμε αυτή τη συνεργασία. Θέλω να ευχαριστήσω την ελληνική ομοσπονδία και τον κύριο Βασιλακόπουλο για την εμπιστοσύνη του και είμαι σίγουρος πως θα έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί στο μέλλον. Μέχρι τότε, είμαι στη διάθεση της Εθνικής με όποιον άλλον τρόπο αποφασίσουν ότι μπορώ να βοηθήσω».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις