Η κορυφή απαιτεί 4Χ4 για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό οφείλουν να αφήσουν στην άκρη τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Τηλυκράτη στην Λευκάδα (1-1) και με την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό (0-1) και να κοιτάξουν τη συνέχεια του πρωταθλήματος και πως θα καταφέρουν να καλύψουν τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών που τους χωρίζει από

την κορυφή της βαθμολογίας, την οποία κατέχει ο Απόλλων Λάρισας.
Απομένουν 12 αγωνιστικές και τα πάντα μπορούν να συμβούν, τη στιγμή που πολλές ομάδες φαίνεται να ελπίζουν, ακόμη, στη διεκδίκηση της ανόδου, ενώ και στην ουρά η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές αδιάφορα βαθμολογικές ομάδες.
Η προσεχής τετράδα αγώνων που έχει να δώσει ο Ολυμπιακός είναι κρίσιμη και καθοριστική για τη διεκδίκηση του στόχου της ανόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να δώσουν δύο συνεχόμενα παιχνίδια εκτός έδρας, την Κυριακή με την Αμβρακία Κωστακιών και το Σάββατο 25/2 με τον Αστέρα Πετριτή στην Κέρκυρα. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο ματς στο Πανθεσσαλικό με Πιερικό και το ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας.
Αποκλειστικός στόχος της ομάδας είναι το απόλυτο, που μπορεί να τη φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, αν ο Απόλλων ηττηθεί από τον Ολυμπιακό και έχει ένα ακόμη στραβοπάτημα στα παιχνίδια με Πιερικό, Πύδνα (εκτός) και Ρήγα (εντός έδρας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις