Επιτυχημένη εμφάνιση κωπηλατών του ΝΟΒΑ σε αγώνα αξιολόγησης

To Σαββατοκύριακο 10-11 Ιανουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά ο 1ος Αγώνας Αξιολόγησης για την ένταξη των αθλητών στην Εθνική Ομάδα. ΟΝΟΒΑ συμμετείχε με οκτώ αθλητές και μία αθλήτρια στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών. Η παρουσία των αθλητών του Βόλου ήταν…

…αρκετά ικανοποιητική .
Οι αθλητές που πήραν μέρος ήταν οι εξής:
1) ΧΡΗΣΤΟΜΑΝΟΣ Κων/νος και ΛΕΜΟΝΑΣ Κων/νος οι οποίοι αγωνίστηκαν στην κατηγορία Νέων Ανδρών κάτω των 23 και Ανδρών καταλαμβάνοντας την 4η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου την πρώτη ημέρα της αξιολόγησης και την 3η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου την δεύτερη ημέρα. Στη συνέχεια με υπόδειξη του Ομοσπονδιακού προπονητή συμμετείχαν στην τετράκωπο άνευ, όπου έλαβαν την δεύτερη θέση ανάμεσα στα άλλα πληρώματα.
2) ΔΕΜΕΛΗΣ Νικόλαος και ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Διονύσιος οι οποίοι αγωνίσθηκαν στην κατηγορία Εφήβων, καταλαμβάνοντας την 6η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου την πρώτη ημέρα της αξιολόγησης και την 4η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου την δεύτερη μέρα σε σύνολο συμμετοχών εικοσιτεσσάρων δικώπων. Στη συνέχεια με υπόδειξη του Ομοσπονδιακού προπονητή συμμετείχαν στην τετράκωπο άνευ, όπου έλαβαν την πρώτη θέση ανάμεσα στα άλλα πληρώματα.
3) ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ Ιωάννης και ΧΑΓΙΑΣ Ιωάννης οι οποίοι αγωνίσθηκαν στην κατηγορία Εφήβων καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου την πρώτη μέρα και την ίδια θέση την δεύτερη ημέρα της αξιολόγησης σε σύνολο συμμετοχών εικοσιτεσσάρων δικώπων .
4) ΣΤΑΜΟΣ Γεώργιος και ΚΥΡΙΑΖΗΣ Μιχάλης οι οποίοι αγωνίσθηκαν στην κατηγορία Εφήβων, καταλαμβάνοντας την 12η θέση στην δίκωπο άνευ πηδαλιούχου την πρώτη ημέρα της αξιολόγησης και την 13η θέση την δεύτερη ημέρα της αξιολόγησης σε σύνολο συμμετοχών εικοσιτεσσάρων δικώπων.
5) Τέλος η αθλήτρια  ΒΟΝΤΖΟΥ Αναστασία έκλεψε τις εντυπώσεις όλων αγωνιζόμενη στην κατηγορία των Νεανίδων παρά το νεαρό της ηλικίας της (είναι κατηγορία κορασίδων) καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο σκιφ,την πρώτη ημέρα της αξιολόγησης και την 1η θέση την δεύτερη ημέρα της αξιολόγησης σε σύνολο δεκαέξι σκιφιστριών. Η ίδια αθλήτρια στο διπλό σκιφ νεανίδων, όπου την επέλεξε να συμμετάσχει ο ομοσπονδιακός προπονητής, κατέλαβε την πρώτη θέση.
Η αξιολόγηση όλων των αθλητών κρίθηκε βάση των χρόνων που έκανε κάθε πλήρωμα .
Ο ΝΟΒΑ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους παραπάνω αθλητές και τους εύχεται καλή συνέχεια στον αγώνα που δίνουν.
Εδώ και πολλά χρόνια ο ΝΟΒ-Α δίνει το δικό του αγώνα προσπαθώντας να δίνει έμφαση στις υποδομές και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης του ναυταθλητισμού στον Βόλο .Η ζωή ως πραγματικότητα, ως γεγονός είναι ένας δρόμος. Δρόμος εμπειριών, δρόμος εμποδίων, δρόμος χαράς και λύπης. Είναι ένας δρόμος αντοχής, είτε αυτή μεταφράζεται ως φυσική κατάσταση, είτε ως αντοχή στις δυσκολίες. Αποστολή λοιπόν του βολιώτικου ομίλου είναι να διδάξει στα παιδιά το νόημα της άθλησης, της επικοινωνίας και της ομαδικότητας βοηθώντας τα έτσι μέσα από το κόσμο του αθλητισμού παίρνοντας σωστές και γερές βάσεις να συνεχίσουν πιο δυνατά στον στίβο της ζωής. Έτσι λοιπόν συνεχίζει ένα πρόγραμμα που είχε ξεκινήσει τα προηγούμενα χρόνια και περιελάμβανε επισκέψεις των προπονητών του ομίλου στα σχολεία της πόλης μας, οι οποίοι ως έμπειροι γνώστες του αντικειμένου, προσπαθούν να τους εμφυσήσουν την ομορφιά του αθλήματος της κωπηλασίας. Από φέτος λοιπόν το πρόγραμμα αυτό που το έχουν ονομάσει (ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ) έχει πάρει μια πιο ενδιαφέρουσα μορφή ,μέσω των επισκέψεων των σχολείων στους χώρους τουΝΟΒΑ
Ο ΝΟΒΑ προσκαλεί  παιδιά (Ε΄κ ΣΤ΄ Δημοτικού καθώς και των τάξεων του Γυμνασίου) μέσω της Διεύθυνσης των σχολείων τους να επισκεφτούν τους χώρους του ομίλου –λεμβαρχείο – κωπηλατήριο – γυμναστήριο όπου εκεί οι καταξιωμένοι προπονητές με παγκόσμιες και ολυμπιακές διακρίσεις φέρνουν τα παιδιά σε μια πιο άμεση και ενδιαφέρουσα επαφή με το άθλημα .
Για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με τον ΝΟΒΑ μπορεί να επικοινωνήσει με τους παρακάτω προπονητές στα τηλέφωνα:
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 6976908359 κ 6932707720
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 6987279669
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 6977262618
ή να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις του καθημερινά και κατά τις ώρες 15:00 έως 18:00 και Σαββατοκύριακα 08:00 έως 10:00 το πρωί.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις