Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το τουρνουά χάντμπολ δημοτικών σχολείων

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε στις 20, 21 και 22 Φεβρουαρίου στο ΕΑΚ Βόλου, τουρνουά χειροσφαίρισης για τα δημοτικά σχολεία της περιοχής μας. Συνδιοργανωτές η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου.

Συμμετείχαν στο σύνολο 23 δημοτικά σχολεία με ομάδες μαθητών και μαθητριών. Ήταν μια γιορτή για το χάντμπολ, με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.
Πέρα από την παιχνίδι, οι μαθητές διασκέδασαν, έπαιξαν, φωτογραφήθηκαν με τη μασκότ του τουρνουά, τον «Χειροσφαιρίξ», που πρόσφερε μια ιδιαίτερη νότα στην όμορφη ατμόσφαιρα του Ε.Α.Κ.
Κοντά στους μαθητές βρέθηκαν και προπονητές των συλλόγων χειροσφαίρισης της πόλης μας, οι κ.κ. Αθανασαράκης, Πρωτοσύγγελος, Αθανασία και Αναστασία Λύτρα του Κενταύρου Αγριάς και ο κ. Ζαφείρης Λεωνίδας του Εύρυτου Βόλου. Η παρουσία τους πολύτιμη, αφού μίλησαν στους μαθητές για τους κανονισμούς του αθλήματος και διαιτήτευσαν τα παιχνίδια.
Για το τουρνουά συνεργάστηκαν από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γιώργο Βλιώρα και τον αντιπρόεδρο κ. Μιχάλη Καπουρνιώτη, η κ. Έλλη Ελευθεριάδου (υπεύθυνη προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού), Παναγιώτης Παπαρρίζος (για άλλη μια φορά η «ψυχή» του τουρνουά), Κώστας Καμμένος και από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων οι Κωνσταντίνα Ρούσσα, Βασίλης Κατσικόπουλος, Χρήστος Πάντος, Γιάννης Κοτρώνης, Τάσος Παπαναστασίου και Ιωάννα Ράμμου.
Όλοι προσέφεραν τα μέγιστα για να έχει επιτυχία αυτή η διοργάνωση και συγκεκριμένα οι διευθύνσεις των σχολείων, οι καθηγητές φυσικής αγωγής που προετοίμασαν και συνόδευσαν τους μαθητές, το έμψυχο δυναμικό του ΕΑΚ Βόλου, η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, καθώς και η Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης Βόλου για το εξοπλισμό του «Χειροσφαιρίξ».
Τα σχολικά τουρνουά θα συνεχιστούν με την καλαθοσφαίριση, το ποδόσφαιρο και την πετοσφαίριση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις