Α. Μυριτζής: Η μάχη για την παραμονή συνεχίζεται…

Η ήττα από τη Νίκη σκόρπισε προβληματισμό στις τάξεις της Μεταμόρφωσης. Όμως η προσπάθεια για την παραμονή στη Γ’ Εθνική κατηγορία συνεχίζεται καθώς διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την επίτευξη του στόχου. Ο προπονητής της βολιώτικης ομάδας Αντώνης Μυριτζής δήλωσε στο goalpost.gr

…”Αναμφίβολα η ήττα από τη Νίκη μας στεναχώρησε, μα και συνάμα μας προβλημάτισε ιδιαίτερα. Η απουσία του Νάνη ήταν ιδιαίτερη αισθητή, ενώ στα τελευταία κρίσιμα λεπτά επιδείξαμε μεγάλη αμυντική ολιγωρία.

Ο αγώνας με τον Αίολο Αστακού που ακολουθεί είναι εξαιρετικά δύσκολος, αφού ο αντίπαλός μας βρίσκεται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και διαθέτει πολύ ισχυρή ομάδα. Όμως πιστεύω πως θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε την επιτυχία.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, την οποία θα ολοκληρώσουμε στο τελευταίο λεπτό του τελευταίου αγώνα της περιόδου. Τότε θα είμαστε σε θέση να κάνουμε και τον απολογισμό μας. Συνεχίζω να πιστεύω πως θα έχουμε τελικά θετικό πρόσημο στη φετινή χρονιά εξασφαλίζοντας την παραμονή μας στη Γ’ Εθνική”.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις