Έκοψαν πίτα στην Ακαδημία SHIN -KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ

Μέσα σε ένα ζεστό οικογενειακό περιβάλλον, η AKAΔHMIA SHIN-KYOKUSHINKAI ΚΑΡΑΤΕ – Βόλου, έκοψε την Παρασκευή 23η Ιανουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία πολλών αθλητών και των γονέων τους, στο Γυμναστήριο του Συλλόγου.

Η εκδήλωση, η οποία ήταν λιτή και έγινε ανάμεσα στις προπονήσεις των τμημάτων του Συλλόγου, άρχισε με ευχές του Διευθύνοντος Προπονητού Γιώργου Κοσμίδη, για την νέα χρονιά με προτροπή των αθλητών να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους και το 2015, με στόχο να έχουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου και επί 18 χρόνια Μέλος της Εθνικής ομάδος Γυναικών, η οποία αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία συμπλήρωσε ότι ο Σύλλογος, κλείνει τα 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στο άθλημα του ΚΑΡΑΤΕ, ο παλαιότερος στην Θεσσαλία με πολλούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, αλλά και με εκπαιδευτές, οι οποίοι σήμερα διδάσκουν σε άλλους συλλόγους, στην μαγνησία αλλά και σε διάφορες άλλες πόλεις της χώρας μας. Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της πίτας όπου το φλουρί βρήκε η Αθλήτρια Μαλινδρέτου Βάσια, η οποία θα πάρει και μία φόρμα προσφορά του συλλόγου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις