Τσατσαρής: Μεγάλη τιμή να παίξω στον Ολυμπιακό

Η απόκτηση του Δημήτρη Τσατσαρή ανακοινώθηκε χθες από τη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και έρχεται στην ομάδα για να την ενισχύσει στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο νεαρός αμυντικός μέσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:…

…«Όταν μου έγινε η πρόταση από τον Ολυμπιακό είπα αμέσως το «ναι». Είναι τιμή για μένα να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα και μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω τις δυνατότητές μου, να αναδειχθώ μέσα από τον Ολυμπιακό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.
Έχω αγωνιστεί με τον Παναιγιάλειο στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και είμαι ετοιμοπόλεμος. Βρίσκομαι στη διάθεση του προπονητή να βοηθήσω άμεσα τον Ολυμπιακό. Η ομάδα πρέπει να πάει στα πλέι οφ, γι’ αυτό θα παλέψουμε και με σκυμμένο το κεφάλι, πολλή δουλειά στο γήπεδο πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε»
Για το πώς κρίνει το επίπεδο του φετινού πρωταθλήματος στο Βόρειο όμιλο:«Έχω δει πολλά παιχνίδια φέτος του Βορείου ομίλου και πιστεύω πως το πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό, σε σχέση με τα ματς που γίνονται στο Νότιο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις