Ρίζος: Έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό Βόλου

Ο έμπειρος τερματοφύλακας Δημήτρης Ρίζος με μεγάλη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήρθε στον Ολυμπιακό Βόλου με στόχο να βοηθήσει και αυτός από την πλευρά του την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Θεσσαλία» τόνισε:…

…«Ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο με ιστορία και θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, αλλά και τον κ. Ελευθερόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Μ’ αρέσει να μιλάω με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τον στόχο που έχει θέσει.
Από την πλευρά μου είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, ωστόσο, ο προπονητής είναι αυτός που κρίνει ποιος θα πρέπει να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι. Η φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου είναι βαριά. Δεν παύει να είναι βαρύ όνομα για την κατηγορία. Είδα φέτος το παιχνίδι με τα Χανιά στο Κύπελλο, ενώ και πέρυσι βρεθήκαμε αντίπαλοι στο πρωτάθλημα και στα πλέι οφ. Εύχομαι όλα να πάνε καλά και στο τέλος η ομάδα να πανηγυρίσει την άνοδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις