Επιστροφές στον Ολυμπιακό Β. εν όψει Πιερικού

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετά την ήττα από την Πύδνα, πριν τρεις αγωνιστικές, είχε μείνει τέσσερις βαθμούς πίσω από την κορυφή και τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «ερυθρόλευκοι» στη συνέχεια σημείωσαν δύο εκτός έδρας νίκες (με Αμβρακία Κωστακιών και Αστέρα Πετριτή), πέτυχαν το στόχο τους και είδαν τον Απόλλωνα Λάρισας

να «στραβοπατά» στην Κατερίνη, με τον Πιερικό, στο ένα από τα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε (στο άλλο νίκησε την Πύδνα στο Κίτρος). Έτσι, η διαφορά των δύο ομάδων είναι πλέον στους δύο πόντους και προμηνύεται μεγάλη μάχη στα 10 παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Πανθεσσαλικό τον Πιερικό, ο Απόλλων στη Φιλιππούπολη τον Ρήγα Φεραίο, πριν το μεγάλο ντέρμπι της 12ης Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό, όπου θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και Απόλλων.
Στον Ολυμπιακό βλέπουν αποκλειστικά το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πιερικό, στο οποίο θα επιδιώξουν να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό τους, παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, με τον Τίμο Καβακά να υπολογίζει στις υπηρεσίες δύο αξιόλογων ποδοσφαιριστών που επιστρέφουν από τιμωρία. Συγκεκρμένα, ο Ηλίας Σταύρου και ο Χρήστος Χολέβας εξέτισαν την ποινή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις