Εξασφάλισαν την πρώτη θέση οι Νέοι της ΕΠΣΘ

Πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα Νέων της ΕΠΣΘ. Η ομάδα του Γιώργου Γάτου επιβλήθηκε με 1-0 της αντίστοιχης ομάδας της ΕΠΣ Λάρισας στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου και με τη νίκη της αυτή εξασφάλισε την πρώτη θέση στον όμιλο.
Έγινε ένα…

…δυνατό παιχνίδι, η ομάδα της ΕΠΣΘ ήταν πολύ καλή, απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, ο οποίος, ωστόσο, βαθμολογικά ήταν αδιάφορος. Η ομάδα της Λάρισας μπορεί να ήταν καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο, όμως δεν απείλησε σοβαρά το τέρμα του Σπηλιόπουλου.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες να σκοράρουν. Στο πρώτο ημίχρονο οι Σαλαμούρας και Τσάνος στην ίδια φάση δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ στο 74′ ο Τσάνος εκτέλεσε φάουλ με τη μπάλα να περνά λίγο έξω από το δοκάρι.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 83′. Ο Σαλαμούρας ανατράπηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Τσάνος ψύχραιμα έγραψε το 1-0 από τα έντεκα βήματα, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
Νωρίτερα, στο 75′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα στον Σαλαμούρα έξω από την περιοχή.
ΝΕΟΙ ΕΠΣΘ: Σπηλιόπουλος, Κρανιάς, Κόκκαλης (90′ Πέτσης), Καραδήμητρος, Μπουρτζής, Τσάμης, Σαμαράς, Τσάνος, Λιάκος (86′ Μπαλαμώτης), Σαλαμούρας, Μωϋσίδης (46′ Μασούρας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις