Αποφασισμένος για την τελική “μάχη”

Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών μπήκε πλέον η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Οι “ερυθρόλευκες” κι ενώ απομένουν μόλις τέσσερα παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, εμφανίζονται αποφασισμένες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διατηρηθούν στην κατηγορία.

Αναμφίβολα…

…η βαθμολογική τους κατάσταση δεν είναι η καλύτερη δυνατή ούτε αντικατοπτρίζει τη μεγάλη τους προσπάθεια.Όμως, λόγω τη ύπαρξης των πλέι-άουτ, τίποτα δεν θα κριθεί πριν την ολοκλήρωση όλης της σειράς των αγώνων. Την ερχόμενη Κυριακή ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει την Τερψιθέα στη Γλυφάδα σε μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή.

Ο Μιχάλης Καπουρνιώτης στο συγκεκριμένο καθοριστικό αγώνα αναμένεται να έχει όλες τις αθλήτριες στη διάθεσή του, αφού και η Κυριατζίδου βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας. Ο Βολιώτης τεχνικός δίνει ιδιαίτερη έμφαση όλη την εβδομάδα, τόσο στον ψυχολογικό, όσο και στον τεχνικό τομέα προετοιμασίας των παικτριών του για το ματς “κλειδί” ενόψει της δύσκολης συνέχειας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις