Στην τελική ευθεία με Ρήγα Φεραίο

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας του Απόλλωνα Λάρισας για το κυριακάτικο (5/3 15:00) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο στο γήπεδο της Φιλιππούπολης για την 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Την Παρασκευή η προπόνηση έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο της Κοιλάδας, ενώ το Σάββατο αναμένεται να ολοκληρωθεί η προετοιμασία με την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και εν συνεχεία ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης θα ανακοινώσει και την αποστολή για τον αγώνα με την ομάδα του Βελεστίνου.

Για αυτό το ματς δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι Σουλίδης και Μηνάς που είναι τραυματίες και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο άτυχος της αναμέτρησης με την Πύδνα Κίτρους Γιάννης Φιρινίδης που έχει υποστεί κάταγμα στο αριστερό χέρι. Εκτός θα είναι επίσης και ο τιμωρημένος Ιβανίδης που είχε αποβληθεί στον αγώνα με την ομάδα της Κατερίνης.

Αντίθετα επιστρέφουν για την αναμέτρηση αυτή οι Σαχινίδης, Καρακατσάνης και Μουταφτσίσκι οι οποίοι έχουν μπει από την περασμένη Δευτέρα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων και θα είναι στην διάθεση του τεχνικού της λαρισινής ομάδας.

Η αισιοδοξία στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Λάρισας είναι διάχυτη και άπαντες είναι προσηλωμένοι μόνο στο προσεχές παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίο όπου με προσοχή και σοβαρότητα ευελπιστούν στην νίκη η οποία θα δώσει το δικαίωμα στον Απόλλωνα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό Βόλου.

athleticlarissa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις