Ο Ανθ. Γαζής… στην κορυφή

Σπουδαία νίκη με ανατροπή στο σκορ, πέτυχε ο Ανθ. Γαζής που επικράτησε στο ΕΤΒΑ επί του Πηλέα με 3-1, αποτέλεσμα που τον φέρνει πλέον μόνο πρώτο στην κορυφή του Α΄ ομίλου της Β’ κατηγορίας.
Σε μια αναμέτρηση που παρακολούθησε πλήθος φιλάθλων, οι δυο ομάδες φρόντισαν να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και παρά…

τη σπουδαιότητα της, αναμέτρησης, αφού βρέθηκαν αντιμέτωπες οι πρωτοπόρες κι ως χτες ισόβαθμες ομάδες στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε σε άριστο κλίμα.
Στο σκορ προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι, πλήρη ανατροπή με δυο πέναλτι (αμφισβητήθηκε ως «αυστηρό» μόνο το πρώτο) έκαναν οι φιλοξενούμενοι που ως το τέλος κυνήγησαν να καλύψουν και τη διαφορά του αντίστοιχου παιχνιδιού του α’ γύρου, ώστε να έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 11′ με σουτ του Δημόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής.
Η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 18′ είχαμε την ισοφάριση με πέναλτι που κέρδισε ο Δανιλόπουλος κι εκτέλεσε ο ίδιος, για να γίνει η πλήρης ανατροπή, τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι με το Δανιλόπουλο που μετά από βολές του Γκούρη τσίμπησε τη μπάλα, βγήκε στον κενό χώρο και πλάσαρε εύστοχα. Το 1-3 έγινε στο 75′ κι εκεί είχε συμμετοχή, αναμφισβήτητα, το πρόσωπο του αγώνα για τους φιλοξενούμενους. Ο Δανιλόπουλος κέρδισε και πάλι ένα πεντακάθαρο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Κουτσουνίδης για να διαμορφώσει το 3-1.
Στο 81′, αν και η ροή του αγώνα έδειχνε ότι ο Ανθ. Γαζής θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, ο Πηλέας με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρμπαγεωργόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει στα ίδια επίπεδα ως το τέλος της αναμέτρησης
ΠΗΛΕΑΣ: Φύβγας, Χιούση, Βαρσαμάς (46′ Καμπέρης), Βαΐτσης, Αλβανόπουλος, Τσουκάλης, Μπραχιμάι, Αγγέλης (46΄Παπαπορφυρίου), Δημόπουλος, Θάνος, Μπαρμπαγεωργόπουλος
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Μπρισμπέος, Αλεξίου, Κουτσουνίδης, Κωστάκης, Κατσαρός, Τζήμας, Παπαδόπουλος, Δανιλόπουλος (80΄Λάσκος), Γεωργιάδης (82΄Βαλέρα), Θεοδώρου (88′ Αβντιάι)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις